Şıklığı İle Göz Kamaştıran Yeni Sezon Tulumlar

Hem sunduğu rahatlık hem de şıklık açısından giyim konusunda hanımlar için büyük bir önem taşıyan birbirinden farklı tesettür tulum modelleri, özellikle bu sene daha fazla renk ve model seçeneği kapsamında keyifli bir alışveriş imkanı vermektedir. Pantolon ya da etek tarzı görünüm kapsamında kişisel tercihler altında satın alınacak olan değişik tulum modelleri, hanımların gün içerisinde giymek istedikleri her yere büyük bir rahatlıkla katılmalarına olanak vermektedir. Özellikle ne giyeceğine dair herhangi bir karar verilmediği zamanlarda hanımların kurtarıcısı olarak da ön plana çıkan tesettür tulum çeşitleri, üstelik birçok değişik giysi ile birlikte aynı zamanda farklı aksesuar seçenekleri kapsamında mükemmel bir kombin yaratma şansını da sunmaktadır.

 

 Birbirinden değişik yeni sezon tulum modelleri

 

Özellikle bu sene prenses kol tasarım ile hazırlanmış olan tesettür tulum seçenekleri, harika bir görsel sunmasının yanı sıra verdiği rahatlık ile de birçok farklı noktalarda keyifle giyme şansını vermektedir. Aynı zamanda omuz kısmına yapılmış çiçek payetli tulum modelleri de bu yıl dikkat çeken seçenekler arasında yerini almış görünüyor.

 

Diğer yandan kolu işlemeli bir şekilde hazırlanmış olan ve ince bir kemer detayı da bulunan yeni sezon modeller de özellikle misafirlere gidilirken veya misafirliğe gelen kişiler adına en doğru seçeneklerden biri olarak ön plana çıkmaktadır. Tabii bu yıl balon kol tasarım ile hazırlanmış modeller yine geçen yıla oranla değişik ve sıra dışı giyimler olarak dikkat çekiyor. Kol uçları lastikli bir tasarım ile hazırlanmış ve diğer kısımları tamamen balon bir tasarım altında yapılmış modeller farklı bir tarz ve görünüm sunmaktadır.

 

 Değişik seçenekler kapsamında şık tulum modelleri

 

Aksesuar desenleri ile bezenmiş olan ve kolye tasarım ile üretimleri gerçekleştirilmiş tesettür tulum modelleri de bu sene oldukça ilgi çekmeye devam ediyor. Aynı aksesuar kapsamı altında ince bir taşlı kemeri bulunan ve sadeliği ile daha karizmatik bir görsel sağlayan modeller de birbirinden farklı yerlerde giyme şansını sunmaktadır. Bunlar gibi daha birçok değişik renkli model uyumu altındaki tulum seçeneklerini Modaselvim bünyesinde çok uygun fiyatlar altında satın almak mümkündür.

 

Bir cevap yazın