Tesettürlü Elbiselerde Yeni Modeller Nelerdir?

 

Tesettürlü giysiler, Anadolu giyim kültürünün bir devamı olarak, bu gün en çok tercih edilen giysiler içerisine girmiştir. Tekstil dünyasında büyük ilgi ile karşılanan bu modeller, takım olarak giyilebilir. Renk ve desen özellikleriyle takım olabilen bu tesettür elbise modelleri, iç mekan kategorisinde satışa sunulmaktadır. Bu elbiseler kollar, ayaklar ve baş kısmı hariç bütün vücudu kapatmaktadır. Etek uçları, manşet yani kol uçları, yaka kısımları, göğüs kısımları ve kemer kısımları, özel olarak eklentilerle hazırlanmaktadır. Bu kısımlar özel desen çalışmaları ile hazırlanmaktadır. Böylece etkileyici bir görsellik kazandırılmaktadır.

 

 Yeni Modeller

 

Tesettür elbise modelleri, boydan özelliği ile tercih edilmektedir. Ayaklar, yüz ve eller dışında bütün vücudun kapanması ile oluşturulan bu tasarımlarda, etkileyici detaylar vardır. Bu detaylar, elbisenin daha şık görünmesinde etkilidir.

 

Kuyruklu, hırkası düğmeli, fırfırlı, pile volan, çini desen, incili, cepli incili, öncü pileli, alp kolyeli pliseli tek omuzu gipürlü, yıldız kolyeli, gül gipürlü, iki omuzu gipürlü, fularlı, nakışlı, volan kol tasarımlı, damla kolyeli, deri kemerli, petek gipürlü, beli gipürlü, kemeri taşlı, kapüşonlu, önden düğmeli, çıtçıtlı ve yandan bağcıklı elbise modellerini, internetten beğenebilirsiniz. Bu yeni modellerin yeni tasarım özellikleri büyük ilgi görmektedir. Kiremit, mürdüm, siyah, haki ve indigo gibi çok etkileyici renk tonlarıyla üretilen tesettür elbise çeşitleri, başörtüsü ile mükemmel bir uyum sağlamıştır. Başörtüsü, eşarp veya şal gibi tesettür giysileri, dar kot veya mini etekle değil, tesettür elbise gibi modellerle etkileyici bir takım özelliği kazanmaktadır. Tesettür elbise tasarımlarında her zaman güncellenen bu modeller, yeni trendlerle tüketicisine ulaşmaktadır.

 

 Yeni ve Başarılı Modeller

 

Tesettür kategorisinin en şık modellerinden biri olan tesettür elbise modelleri, pliseli, volanlı ve gipürlü modelleriyle göz doldurmaktadır. Özel kemer, desen ve kapüşon gibi eklentilerle görselliği güzelleştirilen modeller, internette hızlı bir şeklide satılmaktadır. Kargo seçenekleriyle ve ödeme kolaylıklarıyla satışa sunulan bu tesettür elbise modellerinde, her yıl yeni renk tonlarıyla üretim gerçekleşmektedir. Tasarım harikası olan ve hızlı bir şekilde tükenen modeller, o yılın en popüler tesettür elbise modeli olmaktadır.

 

Moda Selvim, en iyi modellerle ve etkileyici renk tonlarıyla, tesettür giyim modellerinde başarılı sunumlar gerçekleştirmektedir. Kışlık ve yazlık üretilen bu elbiseler, her bedene göre sipariş edilebilir. Ayrıca, her yaştan tesettür sever için model bulmak mümkündür. İstediğiniz modeli seçebilmek için mağaza mağaza gezmenize gerek yok. İnternet sitesine girip, yüzlerce modeli cep telefonunda değerlendirerek hemen sipariş edebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın