2019 Tesettür Tunik Ve Ferace Modellerinde Trend Parçalar Nelerdir?

feraceTesettürlü kadınların günlük yaşam içerisinde sokakta vücut hatlarını tamamen kapatan ve asil bir duruş sergileyen tesettür ferace modellerini tercih etmektedir. Son yıllarda tesettür modasının çok fazla rağbet görmesi dolayısıyla birçok farklı tasarımlar ile satışa sunulmaktadır. Her tarzdan tesettürlü kadınlara hitap eden tesettür ferace modelleri kaliteli kumaşları ile çok uygun fiyatlarda satışı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra kumaş ve kesimlerine göre birçok model bulunmaktadır. Genç kesim tesettür ferace modellerinde değişik pelerin kesimler, kol kısımlarında püskül detaylar ve etek kısımlarında altın işlemeler ile birçok şekilde renklendirilmiştir. Çarşaf model tesettür feraceler, siyah renkten tamamen soyutlanarak en şık halini şifon kumaşların rengarenk tasarımını almıştır. Tesettür ferace modelleri kalın tül detayları ile eski yıllarda ki koyu renklerin yanı sıra farklı renk tasarımları ile daha çok ilgi görmektedir.

 

Tesettür Tunik Modellerinde En Fazla Tercih Edilen Modeller Nelerdir?

 

Yaz mevsimine uygun olarak uçuş uçuş bir görsellik oluşturması için tesettür tuniklerde yarasa kol modeller kullanılmıştır. Günlük hayatta çok fazla tercih edilen kısa tunik modelleri ise pantolon modelleri ile kombin yapılmak istendiği zaman tunik ve pantolon aynı kumaş tercih edilmelidir. Bu kombin topuklu ayakkabı ile tamamlanmalıdır. Yaz mevsiminde sıklıkla kullanılan tesettür tunik modellerinden birisi de kısa ve bel kısmında kullanılan kuşak detaylı tuniklerdir. Tunik modelinde kullanılan kuşak detayı bel kısmını ortaya çıkararak tuniğin zarifliğini hissettirir. Yaz mevsiminde en çok tercih edilen tesettür kombinler arasında balon etek tunik, dar paça pantolon ve parmak arası sandalet bulunmaktadır. Önü kısa arkası uzun tesettür tunik modelleri estetik açıdan birçok ortamda tercih edilebilmektedir. Mağazalarda ve online satış sitelerinde birçok farklı modeli çok uygun fiyatlar dahilinde bulmak mümkündür.

 

Tesettür Tunikler Uygun Fiyatlar Dahilinde Satışı Bulunmaktadır.

 

Uzun süre deforme olmadan kullanım imkanı sağlayan triko tunik modelleri, birçok renkte üretilmektedir. Uygun fiyatlar eşliğinde satılan tesettür tunikler kadınlar tarafından bütçelerini zorlamadan satın alma imkanı sağlamaktadır. Düğmeli yaka tunik fiyatları da oldukça uygun fiyatta satışa sunulmaktadır. Tesettür tunik fiyatları uzunluğuna ve kumaşına göre değişiklik gösterebilmektedir.

Bir cevap yazın