2018 Modasında Ferace Modellerinde Trendler Neler?

 

   2017 yılının yavaş yavaş sonuna doğru geldiğimiz bu günlerde kış modası ve 2018 yılının moda trendleri de şekillenmekte. Geçtiğimiz kış sadeliğin ön planda olduğu kış aylarında bu yıl tamamen farklı ve iddiası ile öne çıkan parçaların yer aldığını görüyoruz. Tesettür modasında da etkileri hissedilen dünya modasının yeni sezonda tesettür kombinlerle bir araya gelerek, tesettürlü kadınların şıklığını arttıracak parçalar ortaya çıkartması ile birlikte kadınlar geniş seçenekler arasından tercih yapmakta zorlanacak.

 

Tesettürlü kadınların vazgeçilmez dış giyim unsurlarından biri olan ferace modelleri de 2018 modası ile bir araya gelerek kadınlarla buluşuyor. Feracelerde ki trend unsurlar ve moda detaylarını ise şöyle sıralayabiliriz:

 

 – İşlemeler:

 

Yaz aylarında oldukça sevdiğimiz işlemeler kış aylarında da karşımıza çıkıyor ve kadınların zarafetini arttıran unsurlar ile bir araya gelerek şıklığı tamamlamamıza yardımcı oluyor. Ferace modellerinde işlemeli ürünleri tercih ederek günümüzün bu trend unsuruna sahip olabilir ve tesettür şıklığınızı daha da arttırabilirsiniz.

 

 – Kumaşlar:

 

Kış aylarında bir kaç farklı kumaşın bu sezon oldukça popüler olduğunu görüyoruz. Göze ilk çarpan kumaşlar arasında ilk olarak parlak ürünler geliyor. Kendi ışıltısı olan kumaşlardan yapılmış ferace modelleri bu sezon oldukça popüler. Dış giyimde ruhunun ışıltısını yansıtmak isteyen kadınlar tarafından şimdiden oldukça fazla tercih edilen parlak kumaşlı feraceleri sizde tercih edebilir ve sokak şıklığını daha da ön plana çıkartabilirsiniz. Bu sezon göze çarpan diğer bir detay ise nubuk görünümlü ürünler. Nubuk kumaşlar ile hazırlanmış feraceler bu sezon oldukça popüler ve nubuk modası 2018 kış aylarında da tüm dünyayı etkisi altına alış durumda. Hem dünya modasını hemde tesettür şıklığını yakalayabilmek için nubuk ferace modelleri rahatlıkla tercih edilebilir.

 

 – Detaylar:

 

Feraceler üzerinde bulunan çeşitli detaylar da sokak şıklığını ön plana çıkartmanıza yardımcı olacak unsurlar arasında bulunuyor. Işıltılı düğmeler, payetler, püsküller ve fermuar detayları ile süslenmiş ferace modelleri bu sezonun popüler ürünleri arasında yerini aldı. Kemer ve kuşak detayları da feracelerde bu sezon sık kullanılan detaylar arasında bulunuyor ve kadınların şıklığını tamamlamalarına yardımcı oluyor.

 

Bir cevap yazın