2017 Yılı Tesettür Elbise De Öne Çıkan Detaylar Nelerdir?

 

   Tesettür elbise tesettürlü bayanların vazgeçilmez kıyafetleri arasındadır. Kullanımı kolay ve tek parça olduğundan dolayı çok rağbet görmektedir. Acil bir işiniz olduğunda hiç düşünmeden ve kafa yormadan giyebilir ve üzerine bir şal takarak dışarı çıkabilirsiniz. Her yerde ve ortamda rahatça kullanabileceğiniz ve şık duran elbiselerde bu yıl nasıl bir moda hâkim merak konusu olmaktadır. Siz de bu soruyu merak ediyorsanız makalemizi okuyarak sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

 

1- Penye elbiseler bu senenin ilgi odağıdır. Bu kumaş özellikle gençler tarafından beğenilerek kullanılmaktadır. Yoğun iş ya da okul temposunu rahat bir şekilde geçirebilmek için mutlaka birkaç adet penye elbiseniz olmalıdır. Penye elbiselere renk katan payet detayları ve nakış işlemeleri şık bir görünüm elde etmenize de yardımcı olacaktır. Üstelik penye elbiselerin modası öyle kolay kolay geçmez. Yılın tamamında ve gelecek yıl da kullanmaya devam edebilirsiniz.

2- Elbise deyince boydan tesettür elbise ilk akla gelenler arasında yer almaktadır. Kemer detaylı ya da kemersiz de kullanılabilen bu elbiselerin ön kısmındaki düğme detayları sayesinde küçük dokunuşlar ile şık görüntü elde etmenize yardımcı olacaktır.

3- Sade olmayı seven bayanlar tesettür elbise tercih ederken; bu sadeliğe küçük dokunuşlar ile şıklı katabilirler. Bu bayanlar elbiselerinde uzun kolye veya zevklerine göre benzer aksesuarlar kullanarak zengin bir görüntü elde edebilirler.

4- Günlük kullanımının yanı sıra özel gün ve gecelere de şık bir elbise ile katılabilirsiniz. Bu tarz gün ve gecelerin türüne göre renkli, desenli ya da sade ve tek renk tesettür elbise modelleri tercih edebilirsiniz.

5- Son olarak unutulmamalıdır ki tüm bunların yanı sıra kişilere has olan özellikler de elbise seçiminde önemli rol oynamaktadır. Mesela vücut tipiniz, ten renginiz bunlar yalnızca elbise seçerken değil kendiniz için alacağınız bütün kıyafetlerde önemli rol oynamaktadır. Size yakışan ve kilolu iseniz daha zayıf görünmenizi sağlayan modelleri tercih etmelisiniz. Koyu bir ten renginiz var ise daha açık tonlarda kıyafetleri tercih ederken; beyaz tenli bayanlarda tam tersini yaparak zıtlık ile güzel bir uyum yakalayabilirler.

 

Bir cevap yazın