2017 Tunik Modellerindeki Yenilikler Nelerdir

 

Günlük giyimde en çok kullanılan parçalardan biri olan tunikler, değişen moda trendleri ile yenilenerek karşımıza çıkıyor. 2017 tunik modellerinde öne çıkan yenilikler ve moda detayları ile şöyle:

 

– Karışık renkler:

 

Tuniklerde bu sezon düz renklerden daha ziyade birden fazla rengin bir arada kullanıldığı karışık renklere sahip renk detayları oldukça trend. Özellikle yaz aylarında bu tuniklere kombinlerinizde yer vererek canlı ve eğlenceli bir görünüm yakalayabilirsiniz. Tunik desenlerine karar verirken tercihlerinizi koyu renklerden kullanmak yanlış bir tercih olacaktır. Sarı, turuncu, mavi ve kırmızı renklerini bir arada kullanabilir ve görünümünüzü daha da canlı bir hale getirebilirsiniz.

 

– Asimetrik kesimler:

 

2017 tunik modellerinde asimetrik kesimler bu yıl oldukça popüler. İddialı asimetrik kesimlere sahip çapraz tunik modelleri ile sezonun tunik trendlerini yakalama şansınız bulunuyor. Aynı zamanda tuniklerde kullanılan balon kol ve işlemeli detaylarda görüntünüzü zenginleştirmenize yardımcı olacaktır. Ancak böyle iddialı tuniklerle kombin oluştururken kıyafetinizin diğer detaylarında seçimlerinizi sadelikten yana yaparak şıklığınızı daha da arttırabilirsiniz. Asimetrik kesim tuniklerle beraber gene aynı şekilde asimetrik kesim hırka modelleri kullanarak görüntüde bütünlüğü yakalayacak ve sokak şıklığınızı tamamlayacaksınız.

 

– Parlak detaylar:

 

2017 tunik modellerinde kullanılan parlak detaylar bu yıl moda dünyasını kasıp kavuran akımlardan birisi. Yaka detayında kullanılan boncuk ve işlemeler, kollarda kullanılan payetler, sırt detayında kullanılan parlak detaylar bu sezon tunik modasının önde gelen akımları arasında bulunuyor. Aynı zamanda tunikler üzerinde yer verilen çiçek motifleri de kadınların en çok sevdiği diğer akımlardan birisi. Çiçek motifleri ile bir araya getirilen parlak detaylar ile yaz aylarında ihtiyacınız olan canlılığa sahip olacak ve ruhunuzun tazelenmesini sağlayacaksınız.

 

Moda Selvim en yeni ve trend tunikleri sizlerle buluşturarak 2017 yılını en trend şekilde geçirmenizi sağlıyor. Her bedene uygun tunik modelleri ve en yeni moda trendleri ile hayal ettiğiniz tesettür şıklığına kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Geniş ürün seçeneği ve kolay alışveriş imkanları ile sınırlı tesettür giyim modellerine bağlı kalmayacak ve dünya modasını takip ederek tarzınız ile etrafınızdaki herkesi kıskandıracaksınız! Sizde şimdi alışverişe başlayın ve hayal ettiğiniz tunik modellerine hemen sahip olun!

 

Bir cevap yazın