Yeni Sezonda Tesettür

Trend, trend, moda trendi herhangi bir şeye çok fazla ilgi duyuyor. Moda trendine bakacak olursak, uluslararası moda merkezleri tarafından hazırlanan moda trendleri (trendler) doğrultusunda bize sunulan tahminlerdir. Peki bu trend tahminleri bize nasıl ulaşıyor? Elbette New York, Milano, Tokyo ve Paris gibi şehirlerde her yıl düzenlenen moda haftalarında dünyaca ünlü markaların muhteşem defilelerinde tanıtılan yeni koleksiyonlarda yer alıyor.

https://www.modaselvim.com/tesettur-giyim

Hangi renkler, hangi kumaşlar, hangi formlar ve desenler trend olacak. Geçtiğimiz baharın gelişiyle birlikte sezonun trendlerine bakacak olursak; insanlar aynı şeyleri görmekten bıktı. Kişiselleştirilmiş ürünler giymek istiyorlar.

Tesettürde Sadelik

Yeni sezon tesettür denildiğinde Minimalist, göze çarpmayan detaylar, doğal, sade kumaşlar ve en önemlisi bu detayları destekleyecek doğal ve düz renklerle yapılan giysiler. Böyle bir görünüm için, eşleşen parçaları seçmek ve bir araya getirmek çok önemlidir. Hiç çalışılmamış bir atmosfer yaratacak, aynı zamanda tarzınızı yansıtacak ve sizi şık kılacak bir görünüm. Tesettür giyimde son trendleri kendi tarzınızla birleştirerek daha şık kombinler elde edebilirsiniz. Şık ve modern bir tarz yakalamak istiyorsanız bu trendleri uygulayabilirsiniz.

Tesettürde İnce Detaylar

Gün içinde bile değişen iklim koşulları bize ne giyeceğimizi düşündürüyor. Bu yıl, kat kat giyinmek trend. Diğer bir deyişle, iklim değişikliğine atıfta bulunacak olursak, katmanlar halinde giyinerek bir tür katman oluşturuyoruz. Ayrıca Afrika ve Hint kültüründen ilham alan bu trend görünümde aynı kumaş üzerinde birçok desen, yoğun doku ve örtüşen yöntem görülebiliyor. Tesettür giyimde bu trendi elbise, bluz ve eteklerde görmek mümkün.

Saten ve krep kumaştan elbiseler, üstler, spor giysiler ve takımlar. Dolabınızda metalik renkte kıyafet ve aksesuar bulundurmakta fayda var, sezonun moda trendleri bunlar.

Her mevsimde olduğu gibi deri parçalar hala akılda. Kemerli, uzun deri ceketli, kemerli ve etekli elbiselerde öne çıkıyor. Doğru kombinasyonun ardından tesettür giyimde modern, avangart ve modaya uygun görünebilirsiniz. Yeni sezon tesettür giysilerinizin havalı görünmesini istiyorsanız deri aksesuarlar da kullanabilirsiniz. Deri çantalar, deri bileklikler veya kemerler modernliği artırarak tarzınızı değiştirir.

Popüler sanat sanatçıları, endüstriyel atıklardan gazete parçalarına kadar her şeyi kullandı ve hazır doğal nesneleri sanat eseri olarak sergiledi. Aynı zamanda birçok moda tasarımcısına ilham verdi. Dikkat etmeniz gereken şey, bu trendde enerjisinin aşırı kullanması değil, olumlu bir etkisi olacağıdır. Logolu atkılar, baskılı gömlekler ve tişörtler de size şık bir görünüm sağlayabilir.

 

Bir cevap yazın