Yeni Sezonda Tesettür Modasının En ‘leri Neleri ?

İlkbahar ve yaz sezonu gelince, canlı renkler, desenler ve hafif kumaşlar ön plana çıkmaya başladı. Özellikle elbiseler, bol tunikler, ikili takımlar bu sezon için ideal seçenekler arasındadır. İnce çizgili kumaşlar desenli ürünler büyük kolaylık sağlamaktadır. Yaz sezonunda kullanılan tesettür ürünleri terletmeyi önleyecek kumaşlarda da üretilmeli.

Yeni Sezonun En Kullanışlı Parçaları Neler?

Yeni sezon için sunulan tesettür parçaları çok fazla avantaj sağlamaktadır. En kullanışlı yeni sezon tesettür parçaları arasında elbiseler bulunmaktadır. Elbiselerin kesimi, detayları ve kumaşları bir birinden farklılık göstermektedir. Bu parçalar yeni sezonda oldukça avantajlıdır. Çünkü hem spor hem de klasik elbise modelleri bulunmaktadır.

Kombin edilmesi kolay ve ince kumaşlar bayanlara kolaylık sağlıyor. Yine en kullanışlı parçalardan biri gömleklerdir. Gömlekler yaz sezonunda tercih edilen parçalardandır. Hem pantolon hem de etekle kullanılabilen modeller var. Hatta bazı ikili takımlarda da üstü gömlek olarak tasarlanmıştır.

Yeni Sezonun En Şık Parçaları Neler?

İlkbahar ve yaz sezonu için tasarlanan parçaların özellikleri ortak oluyor. Kumaşın ince olması, parçanın rahatlık sunması gerekmektedir. Bu sezon için hazırlanan ve en şık parçalardan biri kap modelleridir. Kot kaplar ince kumaştan tasarlandığı için sıcak günlerde de kullanılabilir. Düğme detayları şık bir görüntü vermektedir. Şık parçalardan biri tunikler oluyor.

Tunik modellerinde pek çok ayrıntıyı görmek mümkündür. İşlemeler, bol kesimler ve kullanışlı renkler sayesinde her bayan kendini şık ve rahat hissedebilir. Tulumlar, bol kesimli pantolonlar, ikili takımlar ve eşofman takımları yine bu sezonun en şık parçaların başında gelmektedir.

Yeni Sezonun En Sevilen Renkleri Neler?

Tasarlanan yeni sezon tesettür parçaların renkleri de şıklığı etkilemektedir. Parçanın güzel olması şık olduğu anlamına gelmez. Tesettürlü bayanların doğru parçaları bir arada kullanmalı. Özellikle renk uyumu bu noktada devreye giriyor. Yeni sezonda bazı renkler daha çok öne çıkıyor.

Beyaz, krem, siyah ve beyaz, saks, zümrüt ve latte renkleri çok kullanışlı. Bu renkler en sevilen renklerdendir. İlkbahar ve yaz sezonunda bu renkleri sıkça görmek mümkün. En sevilen renkler arasında kahve, siyah, mor gibi koyu renkler de yer almaktadır.

Moda Selvim ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak ve geniş ürün yelpazemize göz atmak isterseniz https://www.modaselvim.com/ adresine bakabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın