Yeni Sezonda Tesettür Giyim Modelleri

 

Tesettürlü hanımların sık olarak tercih ettiği kıyafetlerin başında elbise, tunikler, ferace, kap, trençkot gibi daha pek çok giyim tarzı bulunmaktadır. Tesettür giyim modasında trend renkler ve tasarımlar sayesinde kıyafet seçimine özen göstermektedir. Çeşitliliğin çok olması ve hanımların kendi tarzına uygun olmasından dolayı özellikle gar dolabında bulunması gerekmektedir. Tesettür seçiminde genelde bol ve dökümlü kıyafetler tercih edildiği gibi bu duruma özen göstermektedir. Modaya uyan bayanların çoğu alışveriş yapmayı sevmektedir. Her geçen gün yeniliklerin çoğalması renk ve model seçeneklerinin artmasına neden olmaktadır. Tarz ve kalitesi ile adından söz ettiren ünlü markalar günlük yaşantınızda artık yanınızda olmaktadır.

 

TESETTÜR GİYİMDE EN ÇOK NE TERCİH EDİLİR?

 

Tesettür kıyafetlerinde her zaman şık olmak isteyen bayanlar genelde kombin yapmayı tercih etmektedir. Tesettür modasında en çok tercih edilen tesettür elbise, tunik, uzun etekler, abiye ve gömlek gibi sıralanmaktadır. Tesettür giyim kap ve trençkotlar ferace ve uzun hırkalar dış giyim olarak farklı bir hava yaratmaktadır. Kış aylarında eskiye bakıldığında daha çok koyu renklerin tercih edildiği görülmektedir. Artık günümüzde kışlık kabanların rengârenk olduğunu görmek mümkündür. kombinler içinde aksesuar kullanımı oldukça önemlidir. Takılar, saat ve bileklik gibi göze çarpan detaylarla kıyafetinize uyum sağlamaktadır. Sokak modası denilen tarzda giyim seven bayanlar genelde salaş hırka ve uzun tunikler pantolonla tercih edilmektedir.

 

 2018 TESETTÜR TRENDLERİ NASIL OLACAK?

 

Spor ve rahat giyimin ön planda olduğu tesettür tarzını sevenler için göz alıcı renkler ve modellerle bu 2018 yılına damga vurmaktadır. Püskül ve dantelli modellerin kıyafete renk kattığı gibi modern görünümü ile dikkat çekmektedir. Tesettür giyim modasında eskiye dönüş olduğu için kareli ve çizgili modellerle hanımların en çok beğendiği modeller arasında bulunmaktadır. Kaban ve yeleklerin ayrılmaz parçası olan keçe soğuk günlerde sıcacık yapmaktadır. Feraceler bayanların en çok tercih ettiği ürünlerden biridir. Yarasa kol, bol kesimli olan ferace modelleri sezonun trendleri arasında bulunmaktadır. Elbise tarzında olduğu için gün içinde dışarıda giyildiği gibi evde de elbise olarak giymek mümkündür.

 

Bir cevap yazın