Yeni Sezona Yakışacak Tesettür Abiyeler Nelerdir?

Yeni moda içerisinde hazırlanan birbirinden farklı şık parça bulunmaktadır. Bu parçalar arasında yer alan tesettür abiye ürünleri mevsime göre tasarlanan eşsiz parçalardan oluşmaktadır. Kadife kumaş kullanımı ile tasarlanan tulum abiyeler, volan etek detaylı bisiklet yaka abiyeler ve işleme detaylarının bulunduğu abiye modelleri sezona uygun görünüm oluşturmaktadır.

Tesettür abiye kategorilerinde yer alan ürünlerin tamamı özenle tasarlanmaktadır. Son dönemde pek çok kişi bu ürünler ile kendi şık tarzını yansıtmaktadır. Üstelik yeni parçalar ile daha şık kombinler oluşturulmaktadır.

Sezona Şıklık Kazandıran Tesettür Abiye Modelleri Nelerdir?

Sezona şıklık kazandıran tüm parçalar tesettür giyim sitemiz içerisinde hazırlanmaktadır. Özellikle abiye kategoriler şık davetler, nişan ve düğün organizasyonları için birbirinden gösterişli ürün sunmaktadır. Modern kesim ürünlerden şık parçalara kadar çok fazla ürün seçeneği bulunmaktadır.

Bu sezon kalın kumaş ve volan etek abiyeler ön plana çıkmaktadır. Belinde kuşak detayı bulunan bu ürünlerin tamamı hakim yaka şeklinde tasarlanmaktadır. Aynı zamanda bu ürünlerin kumaş renkleri de genel olarak soft ve açık renkler olarak belirlenmektedir.

Payet Kumaş Kullanımı İle Tasarlanan Tesettür Abiye Modelleri Nasıldır?

Tesettür abiye tasarımlarında kullanılan kumaş tiplerinden biri payet kumaşlardır. Payet kumaş şıklığı abiyelere bambaşka bir görünüm kazandırmaktadır. Üstelik bu elbise modelleri genellikle balık formunda tasarlanmaktadır. Gümüş ya da altın sarısı renklerin yanı sıra tamamı siyah olan bu abiyeler de şık görünümün öncüsüdür.

Yeni sezon içerisinde tasarlanan parçalar kaliteli kumaş kullanımı ile uzun yıllar boyunca giyilmeye devam etmektedir. Payet kumaşın üzerindeki işlemeler de son derece dayanıklı ve herhangi bir dökülme yapmayacak şekilde üretilmektedir.

Şık Kombin Oluşturmak İçin Tasarlanan Yeni Sezon Abiyeler Nelerdir?

Şık kombinlerin en sevilen parçaları arasında parlak tafta kumaşından tasarlanan abiyeler yer almaktadır. Özellikle mor ve yeşil renkleri bu sezon içerisinde pek çok kişi tarafından kombin haline gelmektedir. Beden seçenekleri geniş olan abiyeler sayesinde kişiler aradıkları ürüne hızla ulaşmaktadır.

Tasarlanan ürünlerin tümü şık görünüm sunmayı hedeflemektedir. Kaliteli kumaş dokusu ve dikimi ile beraber ürünler dayanıklılığını korumaktadır. Tüm abiye modellerimiz sitede yer almaktadır.

Moda Selvim ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak ve geniş ürün yelpazemize göz atmak isterseniz https://www.modaselvim.com/tesettur-abiye-elbise adresine bakabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın