Yeni Sezon Trendleri Nelerdir?

Kışın daha yeni görünmeye başladığı ve havanın soğuduğu bu günlerde en sevilen ürünler kazak, hırka ve ceketlerdir. Bu parçalar etek, pantolon ve elbiselerle kombin edilerek şıklık ve kullanım kolaylığı sağlıyoruz. Bu sezon yükselen trendlerden biri de ikili kombinasyon. Başka bir deyişle, zahmetsiz zarafet.

Hazır giyim ve günlük giyimin bir araya geldiği bu ürünler, bunları bir araya getirme zahmetinden kurtulur ve bize stil rahatlığı sağlar. Ayrıca soğuk kış aylarında muhafazakar giyim tarzına uygun bir elbise modeli seçerek şıklığınızı koruyabilirsiniz. Kışın tesettür elbise seçerken bazı hususlara dikkat etmelisiniz. Bu unsurları göz önünde bulundurursanız yeni sezon tesettür için çok başarılı bir seçim yapabilir ve kış türban stillerine uygun bir görünüm göstererek şıklığınızı ön plana çıkarabilirsiniz.

https://www.modaselvim.com/

Yeni Sezon Vazgeçilmezleri

Kışın en popüler ve uygun şekilde kombine edilmiş parçasıdır. Aynı zamanda cool görünümü ile şık görünmenizi sağlayacak bu unsur, pantolon-bluz ve etek-gömlek kombinelerinde size eşlik edecek. Kışlık pantolon ve etek kombinasyonlarının vazgeçilmez unsuru olan bu sezon gardırobunuzda olması gereken hitlerden biri.

Uzun, kısa, düz, desenli olabilen ve tunik-pantolon veya bluz-etek kombineleri gibi çeşitli formlara sahip olabilen kazak ve bluzlar bu sezonun vazgeçilmezi olacak gibi görünüyor. Özellikle yeni sezon tesettür açısından örme ve yünlü takım elbiseler bize şekillendirme konforunun yanı sıra rahat ve cool bir görünüm kazandırıyor. Şık görünmek isteyenler mutlaka bu giyinme çiftleriyle tanışmalı ve gardıroplarında yer açmalıdır.

Dış Giyim Önerileri

Belki de kışın akla gelen ilk dış giyim parçası, birçok çeşidi ile bizi soğuktan koruyan montlardır. İster uzun ister kısa olsun, kışın bu tür kıyafetlere büyük talep vardır. Montlar, modern görünüme sahip zarif parçalardan biridir. İş ve davetler için her gün paltolarla yapılan kombinler, kullanıcıyı bambaşka bir havaya sokacaktır.

Sezonun en dikkat çekici detaylarından biri olan uzun yelekler de öne çıkan ürünler arasında yer alıyor. Bunlardan birine hem yelek hem de yelek şeklinde sahip olmak şık olmasının yanı sıra kullanım kolaylığı da sağlayacaktır. Üstelik gömlek ile kombinelerseniz trend bir görünüm elde ediyorsunuz.

Yeni Sezonda Elbise Trendleri

Elbisenin tasarımının yılın moda ve trendlerine uygun olarak tasarlanması dikkat edilmesi gereken unsurlardan biridir. Tesettür modası her yeni sezonda değişmekte ve bu değişim kıyafet modellerine de yansımaktadır. Modaya ve trendlere bakarken, modası geçmiş bir görünüm sergilememek ve şıklığınızda bir adım daha ileri gitmemek için doğru kıyafetleri seçmek önemlidir.

Öncelikle kalite en önemli hususlardan biridir. Kışa girmek, kaliteden ödün vermeniz ve kıyafet seçmeniz gerektiği anlamına gelmez. Üstelik kışlık tesettür elbise modellerinde kalite daha önemlidir. Rüzgarlık veya pardösü gibi çeşitli kıyafetler giyseniz de kıyafetleriniz odanın ön saflarına yerleştirilecek, bu yüzden kaliteli kumaşlardan yapılmış kıyafetleri tercih etmelisiniz. Bu sayede en soğuk havalarda bile güvenle dışarı çıkabilir, işe gidebilir veya sosyal aktivitelere katılabilirsiniz. Kış aylarında kalın kumaşlardan yapılan elbise modellerini tercih etseniz de işlemeli tasarımlara da yönelebilirsiniz. Çünkü nakış süslemesi kışlık giyim için daha uygun olabilir.

 

Bir cevap yazın