Yeni Sezon Trend Tesettür Parçalar

Tesettür giyim yeni sezona girerek pek çok yeni parça üretimine başlamıştır. Trendleri sıkı bir şekilde takip eden tesettür giyim, sezonun en moda parçalarını canlı renkler ile birleştirerek muhteşem bir uyum yakalamıştır. Renkli bol paça pantolonlar, uçuş uçuş etekler, desenli gömlekler ile yeni sezon tesettür giyim adeta göz kamaştıran sezonların başında yer almaktadır.

Tüllü Uçuş Uçuş Tesettür Etek Modelleri

Tüllü etek modelleri bu sezona damga vuran kıyafet parçalarından biridir. Tül detayı olan bu etek modellerinde pileli ve volanlı modeller ise göz alıcı detaylardandır. Bu eteklerin dikkat çekici özelliklerinden bir diğeri ise eteğinin desenidir. Meyve ve çiçek desenlerinin bulunduğu bu uçuş etekler güneşli günler için tasarlanan kombinlerin vazgeçilmez ürünlerinden biridir.

Pileli tüllü etek modellerinin belinin lastikli olması da her bedene rahat bir şekilde uyum sağlamasına yardımcı olmaktadır. Uzun ve tüllü olan bu etek modelleri pek çok babet ve sandalet tarzı ayakkabı ile de rahatlıkla kombinlenebilmektedir.

Desenli Yeni Sezon Tesettür Gömlekler

Yeni sezon tesettür giyim ürünlerinden en çok tercih edilen parçalar arasında desenli rahat kumaş gömlekler gelmektedir. Yakasının uzun olması ve gömlek kumaşının desenli olması tam anlamıyla ilkbahar ve yaz sezonu için uyum kazandırmaktadır.

Aynı zamanda sade gömlek kumaşının üzerindeki düğmelerin renkli ve desenli kumaştan tasarlanması da gömlek için küçük ince detaylardan biridir. Bu gömlek modellerinde kumaş detayı oldukça önemlidir. İnce kumaş olarak tasarlanan bu yazlık gömlek modelleri iç göstermeyecek şekilde özel olarak yapılmıştır.

Yazlık Tesettür Elbise Modelleri

Yaz kombinlerinin başında yer alan parçalardan biri elbiselerdir. Hanımların yaz aylarında rahatlıkla giyebileceği bu elbise modelleri fitil kumaş ve tül kumaştan tasarlanmaktadır. Astar kumaşın üzerine tül kumaş kaplamasının yapılması ile güzel bir elbise modeli çıkartılarak vitrinlerde beğeniye sunulmaktadır.

Bu elbise modellerinin bel kısmındaki kumaş kuşak ise belin net bir şekilde ortaya çıkmasını sağlayarak fiziği daha güzel göstermektedir. Bu elbise modellerinin etek ucu kısımlarında ise kısa volan kumaş bulunmaktadır. Bu detay elbisenin tam anlamıyla yazlık bir hava kazanmasını sağlayarak daha hareketli bir model ortaya sunmaktadır.

 

Bir cevap yazın