Yeni Sezon Tesettür Parçalar

Tesettür modasını yakından inceleyen ve takip eden hanımlar için parça önerileri birbirinden şık şekilde site içerisinde bulunmaktadır. Farklı kategoriler içerisinde yer alan parçalar, kıyafetlerin daha şık ve asil duruşunu sergilemektedir. Sezonun modasını yansıtan parçalar arasında uzun hırka ve yelek modelleri yer almaktadır. Uzun hırka ve yelekler hem spor hem de şık bir kombin oluşturmak isteyen kişiler için önerilen yeni sezon parçalarından biridir. Pek çok kazak ve bluz ile kombinlenen bu parçalar trendleri takip eden hanımlar için güzel öneriler arasındadır.

https://www.modaselvim.com/tesettur-giyim

Uzun Tesettür Hırka Modelleri

Yeni sezon tesettür parçalar arasında bulunan uzun hırkalar, sezonun modasını net bir şekilde yansıtmaktadır. Güzelliği ve dokusu ile adından sıkça bahsettiren bu hırkalar, balon kol detayı ile farklı bir havaya bürünmektedir. Belinde kuşak ve kemer detayı bulunan bu hırkalar sezon içerisinde pek çok pantolon ve etekle beraber kullanılmaktadır. Büyük cep detaylı bu hırkalar sonbahar renklerinden oluşmaktadır. Farklı renk geçişlerinin bulunduğu bu hırkalar kalın dokulu kumaşlar ile tasarlanarak hanımlara sunulmuştur.

Yeni Sezon Tesettür Yelek Modelleri

Sezonun en yeni parçalarından biri olan ve sonbaharı yansıtan yelekler, uzun boyu ile duruşu oldukça yerinde göstermektedir. Fiziğin ince ve uzun gözükmesine yardımcı olan tesettür yeleklerin bel kısmında kalın bir kuşak bulunmaktadır. Bu kuşağın yanı sıra ince taba renk kemerler de sezonun modasına uygun şekilde tasarlanmıştır. Yeleğin farklı renk ve kumaş kalınlıklarının bulunması sezon içerisinde hem gündüz hem de akşamları kullanıma uygun hale gelmesini sağlamaktadır. Yumuşak dokulu yelek modelleri pek çok tesettür kıyafet ile beraber kullanılmaktadır.

Sezonun En Moda Renkleri İle Hırka ve Yelekler

Yeni sezonu yakından takip eden hanımlar yelek ve hırka seçimlerini özenle yapmaktadır. Renk seçimlerine özen gösteren kişiler için sonbahar renklerini yansıtan geçişli modeller oldukça fazla kişi tarafından ilgi görmektedir. Kahverengi, taba, tarçın, lacivert, hardal sarısı, turuncu, kırmızı ve siyah renkleri bu sezonun en moda hırka ve yelek renklerindendir. Trendleri takip eden hanımlar sezona uygun kombinler oluşturmak için seçtikleri parçalarda renk uyumuna ve geçişine dikkat etmektedir.

 

Bir cevap yazın