Yeni Sezon Tesettür Modası Yansımaları

Geniş kitlelere uzanan tesettür modası günden güne yenilenen tasarımları ile pek çok farklı tarza hizmet vermektedir. Yeni sezon tesettür ürünleri arasında salaş kesim bluzlar ve mom jean pantolonlar en beğenilen kıyafetlerden biridir. Kombin önerileri arasında rahatlık sunan bu iki parça daha salaş tarzlara yönelik hazırlanmıştır. Salaş kesim açık renk bluzlar yuvarlak yaka detayı ile şal çeşitleriyle beraber kullanılmaktadır. Yeni sezon tesettür giyim alanında mom jean ile yapılan kombinler de her tarza uygun şekilde modellendirilmiştir.

Mom Jean Tesettür Modası

Mom jean pek çok alt giyim ürünü arasında en çok rahatlık sunan kıyafetlerden biridir. Tarz yansımalarının görüldüğü kombinlerde kullanılan mom jean pantolonlar bu sezon salaş kesim bluz ve tunikler ile muhteşem kombin önerisini oluşturmaktadır. Sezon içerisinde günlük modern ama spor kombinler oluşturmak isteyen kişiler için hem açık hem de koyu renklerde mom jean pantolon tasarımları önerilmektedir. Yeni sezon tesettür giyim ürünleri ile tarzını net olarak yansıtmak isteyen kişiler bu parçalar ile sezon boyu farklı kombinler oluşturabilmektedir.

Salaş Kesim Bluz Modası

Salaş kesim bluz modası sezonun en rahat parçalarından biri olarak satışa sunulmaktadır. Vitrinlerde yerini alan bu salaş kesim bluzlar, farklı renkleri ve detayları ile göz kamaştırmaktadır. Yüksek omuzlu ya da yarasa kol detaylı bluzlar bu sezon en çok seçilenler arasında girmeyi başarmıştır. Yuvarlak yaka tasarımı takılan şal ve eşarplar için en uygun üst giyim modellerinden biridir. Aynı zamanda kombin oluşturmada yardımcı olan bu salaş kesim modellerin üzerinde ve sırtında bulunan baskı detayları da bluzlara hareketlilik kazandırmaktadır.

Salaş Kesim Bluz ile Mom Jean Kombin Önerisi

Salaş kesim bluzlar ile mom jean pantolonlar kombin oluşturma sırasında bu sezon en çok tercih edilen iki parça haline gelmektedir. Rahatlığı ve spor şıklığı ile seçilen bu iki parça, günlük kullanım için en uygun ürünlerdendir. Bu iki parçanın beraber kombinlenmesi ve bluzun renginde şal seçilmesi kombini tamamlamaktadır. Yan ürün seçimi olarak beyaz spor ayakkabı ve omuz ya da sırt çantası bu görünümü tam hale getirmektedir.

 

Bir cevap yazın