Yeni Sezon Tesettür Giyim Kombin Önerileri

tesettür giyim kombinHer sezon yepyeni modeller vitrinlerdeki yerini alırken yeni kombin önerileri de merak konusu olmaya başlamaktadır. Tarzına önem veren bazı kadınlar kendi kombinini oluşturmayı seçerken bazıları ise moda dergilerini ve çeşitli önerileri takip etmeyi uygun görmektedir. Farklı tesettür giyim kombin önerileri sunan moda tasarımcılar ise, bu sezon da şıkır şıkır bir tesettür modası oluşturacak gibi duruyor. Şık tasarımlar, ayakkabı önerileri ve yeni şal modelleri kombinin baş tacı olmayı başarıyor. Kısa sürede farklı tasarımlarla dikkatleri üzerine çeken bazı modacılar ve fenomenler, sundukları kombin önerileriyle tesettürlü kadınlar için ilham kaynağı olmaktadırlar.

 

 Şık Yağmurluk Modelleriyle Cool Kombin

 

Özellikle sonbahar kış koleksiyonunda önemli bir yere sahip olan yağmurluk modelleri her geçen yenilenerek devam ediyor. Kapüşonlu yağmurluklar ile klasik botların uyumu sportif bir şıklığa davetiye çıkarmaktadır. Bazen de sade ve klasik bir yağmurluk ile havalı ve cool bir kombin oluşturmak da mümkündür. Bu yağmurluklarla şık botları ve klasik şalları bir araya getirmek tesettür giyim kombin önerilerinde en iyisi olduğunu söylemek mümkündür. Cool bir şıklık yakalamak isteyen tesettürlü kadınların yağmurluk modellerinden gelen şıklığa göz atmasında fayda var.

 

 Etek ve Elbise Kombini

 

Her sezon olduğu gibi bu sezonda tesettür giyimde etek ve elbiseler tahtını korumaya devam ediyor. Özellikle elbiseleri geniş kemerler ya da uzun takılar ile kombin etmek oldukça kaliteli bir şıklık sunmaktadır. Tek parça olması sebebiyle tesettür giyim kombin önerileri konusunda en kaliteli seçenekler sunan elbiseler topuklu ayakkabılar ile kombin edilebilir. Spor bir hava katmak isteyenler için de spor ayakkabı doğru seçim olacaktır. Eteklerde kombin önerisi oldukça fazladır. Piliseli, spor bir eteği son dönemlerde önden bağlanan gömlekler ile kombin etmek moda haline geldi.

 

 Sokak Modasında Yeni Kombinler

 

Kampüs modası adı da verilen sokak modası gençlerin diline hitap eden kombin şıklığı sunmaktadır. Böylece her geçen gün yepyeni tarzlar ve tasarımlar oluşturulmaktadır. Özellikle asker botlarıyla kombin edilen etek ve elbiseler, sneakerlar ile bir araya getirilen pantolonlar tesettürde gençlerin seçimleri arasındadır.

Bir cevap yazın