Yeni Sezon Pardesü Modelleri Nelerdir?

Pardösü tesettür giyimin vazgeçilmez dış giyim ürünlerinden biridir. Tasarım açısından pek çok farklılık oluşturan bu ürünler sayesinde daha net kombinler hazırlanmaktadır. Bu sezon bej renk ve balon kol detaylı pardesü modelleri ön plana çıkmaktadır. Üstelik hakim yaka detayları ile farklılık yaratmaktadır.

Bel kısmında taş ve kuşak işlemelerinin bulunduğu bu pardesü modelleri son zamanların en şık ürünleri arasına girmeyi başarmıştır. Üstelik tamamı kaliteli olan bu modeller sonbahar aylarında kurtarıcıdır. Farklı renkleri ile bu sezonun en beğenilen ürünlerinden biridir.

Pardösü Modellerinde Koyu Renk Parçalar Nelerdir?

Her biri eşsiz tasarımlara sahip pardösü modelleri bu sezon koyu renk hakimiyeti üzerinden tasarlanmaktadır. Ürünlerin tamamı popüler moda akımına uygun şekilde hazırlanmaktadır. Üstelik renk seçenekleri arasında koyu renkler ön plana çıkmaktadır.

Siyah renk asilliğini üzerinde taşımak isteyen kişiler hakim yaka pardösü modellerini tercih etmektedir. Üstelik hem ince hem de kalın kumaştan üretilen farklı pardösü modelleri bulunmaktadır. Sade renk ve eklentisiz ürün çeşitlerinin tamamı sitemizde hazırlanmaktadır. Tüm ürünler modanın öncü parçaları arasındadır.

Modern Kesim Pardösü Modelleri Nelerdir?

Modern kesim pardösü modelleri açık ve koyu renklerde hazırlanmaktadır. Koyu renkler bu sezon en çok tercih edilen ürünler olarak bilinir. Üstelik kahverengi, bej, vizon renk ve lacivert gibi birden fazla ürün hazırlanmaktadır. Bu pardösü modelleri modern bir kesim oluşturmaktadır.

Yenilikler ile dolu olan sitemiz pardösü alanında da eşsiz tasarımlar sunmaktadır. Güncel ürün çeşitleri herkesin dilediği bedeni satın almasına yardımcı olur. Üstelik bu modeller fiziği daha uzun ve ince göstermektedir. Bel oyuntusu ile pardösü kombinleri daha yaygın hale gelmektedir.

Spor Görünüm Sunan Tesettür Pardösü Modelleri Neler?

Spor görünüm sunan tesettür pardösü modellerinin başında kot kumaş pardösüler gelmektedir. Boydan boya fermuar detayları olan bu pardösüler sezona uyum sağlar. Üstelik içerisinde mom jean ya da beyaz jean pantolon giyilmektedir.

Bu kombinler günlük ve sonbahar aylarına uygun görünüm sunmaktadır. Aynı şekilde düz kesim olarak inen kot pardösü modelleri sezonun en dikkat çekici ürünlerinden biridir. Bu ürünlerde beden seçenekleri de fazladır.

Tüm ürünlerimizi görmek için https://www.modaselvim.com/pardesu-manto sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın