Yeni Sezon Kot Tunikler Yaz Aylarında Büyük Rahatlık!

Sıcak yaz aylarında ne giysek ızdırap oluyor adeta. Şık olmayı ikinci plana atıp hemen dolabımızı açıyoruz ve “ne giyersem terletmez, ne giyersem serin tutar?…” soruları sıralanıyor kafamızda. Bu mübarek günlerde ibadetimizi gerçekleştirirken sadece açlıkla değil güneşin kavurduğu sıcaklarla da imtihan veriyoruz. Dışarıda hem bunalmadan hem de şık bir şekilde işlerimizi halletmek için kıyafet seçimlerimizi bunları göz önünde bulundurarak seçim yapmamız gerekiyor. Ancak modaselvim.com bu aşamada seçim yapmanızı kolaylaştırıyor. Çok uygun fiyatlar ile hem şık hemde rahat olabilirsiniz.

Yaz ayları için özel üretilmiş ince kot kumaşlara sahip tuniklerimizi sizin için kombinledik. Tercihlerimizi canlı renklerden ve tabiiki terletmeyen yazlık kumaşlardan yana kullandık. Ana ürünümüz olarak Beli Kemerli Kot Tunik’i seçtik. Tunik belindeki spor ama şık bir görüntü oluşturan kemeri ile birlikte satışa sunuluyor. 1.75 boyundaki hanımlarımızın yaklaşık olarak diz hizasında kullanabileceği bir model. Boyu 105 cm olan ürünümüzü düz kesim pantolonlar ile kullanarak sade ama tarz bir görüntü elde edebilirsiniz. Gömlek zaten yaka kısmı olduğundan aksesuar sevmez. Ancak şifon ve düz renkli kumaşlar ile yapılmışsa tercih edebilirsiniz.

Kot kumaşları siyah ve bazı koyu renkler haricindeki tüm renkler ile uyumunu beğeniyorum. Bu renklerden kota en çok yakıştırdığım, kırmızı ve bordo tonları. Bir de aynı tonlardaki şal veya eşarplarla birleşince gayet şık bir kombin yapmış olursunuz. Kombinde kullanılan pantolon likralıdır ve bedeninize ilk giydiğiniz andan itibaren oturacak rahat haraket etmenizi sağlayacaktır. Pantolonun renkleri tabiikide mevcuttur ancak bu kombinde ekip arkadaşlarımız ile bordoyu seçtik. Sizler farklı renk seçeneklerini sayfamızdan bularak farklı şekilde de birleştirebilirsiniz. Pantolon ile aynı renkte seçmiş olduğumuz bordo renkli şal kombini tam anlamıyla tamamlayıp evden çıkmaya hazır hale gelmemizi sağlıyor.

Okul, iş, arkadaş toplantılarında dolabınızdan çıkarıp rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürünleri biz bu şekilde birleştirdik. “E bunu çantası nerede?” ya da “Ne tarz bir çanta ile tamamlalıyız?” sorulanızı duyar gibiyim. Koyu krem rengi, klasik ve spor arası bir çanta modeli ile bu şıklığı tamamlayabilirsiniz. Birbirinden farklı, şık ve tüm renklerdeki çanta modellerini modaselvim.com’ bulabilirsiniz.

One comment

Bir cevap yazın