Yeni Nesil Tesettür Giyim

Genç tesettür giyimBilindiği üzere tesettür belli kurallar çerçevesinde kadının örtünmesi esasına dayalıdır. Yüzyıllardır farklı şekillerde gelişen ve değişen tesettür çağın ilerlemesi ve modanın da büyük bir ivme kazanmasıyla bu değişimden ve gelişimden geri duramamıştır. Her ne kadar eski kuşak yeni nesil tesettür giyimi yadırgasa bile gençler bu konuda sınırlarını çizmişler ve kendilerini ispatlamışlardır.

 

Genç Tesettür Giyimin İncelikleri

 

Yeni nesil genç tesettür giyimin vazgeçilmez iki unsuru var. Bunlardan ilki tabii ki tarz olmak ikincisi ise mutlak rahatlık. Tesettür giyimde bu iki unsuru bir araya getirdiğinizde kendi hayatınızın influencerı olmanız mümkün. Böylelikle genç tesettür giyim için en önemli noktayı gerçekleştirmiş olacaksınız.

 

Genç Tesettür Giyimin Vazgeçilmez Parçaları

 

1.Trençkotlar

 

Tesettür giyim sektörü her ne kadar gelişmiş olsa da alınacak parçaların hep bir sınırı vardır ve bu yelpazeyi genişletmek oldukça zordur. Çünkü başlı başına etrafı çizgilerle çevrili alanda yaratıcılığınızın sınırlarını genişletmeli ve kendi tarzınızı konuşturmalısınız. Fakat elbette bu alanın vazgeçilmez parçaları vardır. Bunlardan ilki pastel tonlarda trençkotlar. Bu parçayı her şekilde kombinleyebilirsiniz ve her defasında farklı bir kombin şeklinde sanki hiç giyilmemişçesine ortaya çıkarmanız mümkün. Bunun için elbette yaratıcı gücünüzü devreye sokmalısınız. Siz bazı şeylere uymaktansa bırakın bazı şeyler size uysun ve karakterinizle bütünleşsin.

 

2.Şallar

 

Genç tesettür giyim alanında artık şallar büyük ilgi alanı. Çünkü eşarplar gençlerin gözünde cazibesini giderek kaybetmekte. Bunun en büyük nedeni ise şalların eşarplara nazaran daha tarz ve spor bir görünüm elde etmeyi sağlaması. Bu anlamda en çok rağbet gören tonlar ise elbette yine pastel tonları.

 

3.Rahat Pantolonlar

 

Genç nesil tesettür giyimde pantolon tercih ederken dikkat edilen en önemli nokta ne kadar rahat olduğudur. Bu nedenle daha çok bol pantolonlar tercih edilmekte. Bu tarz pantolonlar hem kat kat giyinme külfetinden kurtarmakta hem de sokaklarda tarzınız ile yürümenizi sağlamakta. Genç nesil pantolon renklerinde daha açık tonları tercih etmektedir. Bunun en büyük sebebi ise kullanılan kıyafetlerle bütünleşmesidir.

 

Tüm bu başlıklara dikkat edildiği taktirde ve işin içine kendi yaratıcılığınızı kattığınızda şahsınıza münhasır bir tarz oluşturarak benzerleriniz arasından sıyrılabilirsiniz. Giyinmek kek yapmaya benzer kullanılan ana malzemeler aynıdır fakat küçük farklarla kimi kekler kakaolu olurken kimi kekler meyveli olur. Burada ana malzeme sektörün size sunduğu kült parçalardır, meyveler ve kakaolar ise her şahsın kendi yaratıcı gücüdür. Bırakın herkes kendi kekini pişirsin.

 

Bir cevap yazın