Yazlık Tesettürde Tunik Çeşitliliği

Modaselvim Tunik Düğmeli Tesettür Tunik 6533S324 İndigoGünümüzdeki yüksek teknolojilerin beraberinde tekstil alanında sayısız yenilikler ortaya çıkmış ve tekstil sektörü de kendisini sürekli olarak yenileyerek geliştirmiştir. Tekstil sektörünün içerisinde yer alan tesettür giyim sektörü de kendini devamlı yenileyen alanlardan bir tanesidir. Bu yenilenme ile birlikte bu alanda çeşitli niteliklere sahip olan ürünler ortaya çıkmıştır. Bu sebepten dolayı özellikle tesettür giyim alanı içerisinde her renk ve şekilden oluşan ürün yelpazesinden arzu edilen ürünleri seçmek mümkündür.

 

Yazlık Tesettür Giyiminde Fermuarlı Tunik Modelleri

 

Tesettür giyimi büyük ölçüde gelişme gösteren alanlardan bir tanesidir. Her mevsime uygun olarak üretilebilen tesettür giyim kıyafetleri ile çeşitli kombinler yapılabilir. Özellikle yazlık tesettür tunik modelleri ile yaz mevsimini hem rahat hem de şık bir şekilde geçirebilmek mümkündür. Yazlık tesettür modelleri arasından öne çıkan modellerden bir tanesi fermuarlı tesettür tunikleridir. Bu tunik modeli natürel adı verilen bir başka ifade ile aerobin kumaş yapısı ile üretilir. Yeni sezon moda ürünleri arasında yerini almıştır. Yaka kısımları sivridir ve ön kısımdan kullanılabilir olan yarım bir fermuarı bulunur. Çeşitli renk seçeneğine sahip olan bu ürünün gülkurusu, mint, siyah, haki ve taba renkleri mevcuttur.

 

Yazlık Tesettür Giyiminde Fırfırlı Tunik Modelleri

 

Fırfırlı tunikler, yazlık tesettür tunik modelleri arasında en çok satın alınan bir aşka üründür. Bu ürün natürel kumaştan imal edilmiştir. Her mevsim içerisinde kullanılmaya uygun bir yapıya sahiptir. Yakası bisiklet yaka olan bu tunik modelinin arka kısmında ise kullanılabilir bir düğme bulunur. Ayrıca bel kısmında bulunan kemer, tuniği tamamlayan bir aksesuardır. Kol kısımlarında fırfırları bulunan bu tunik, şık bir görünüme sahip olmasından dolayı özel mekânlar içerisinde rahatlıkla kullanılabilir. Mint, mürdüm, haki, gri, gülkurusu, indigo, siyah, lacivert ve taba renk çeşitliği bu tunik modellerinde mevcuttur.

 

Yazlık Tesettür Giyiminde Kapüşonlu Tunik Modelleri

 

Kapüşonlu tunik modelleri spor bir stilin ortaya çıkarılması amacı ile sıklıkla tercih edilir. Hem konfor sağlamasından dolayı hem de çeşitli modellerinin olmasından dolayı kapüşonlu tunik modelleri herkes tarafından beğenilen bir modeldir. Bu tunik modelinin latte, lila, füme ve lacivert renk çeşitliliği bulunur.

En Moda Tunikleri İnceleme Linki: https://www.modaselvim.com/tunik

Bir cevap yazın