Yazlık Tesettür Tunik Nasıl Kullanılmalıdır?

Tunik, genellikle tesettürlü kadınların etek ve pantolon üzerine giyinmeyi tercih ettiği, dize kadar örten bir üst kıyafet cinsidir. Tunik, kışın kullanıldığı gibi yazın da kolaylıkla kullanılmaktadır. Özellikle yaz aylarında yazlık tesettür tunik kullanımı artmakta ve çok fazla tercih edilmektedir. Hem spor hem de şık olmak isteyen kadınlar için bir numaralı parçadır. Günümüzde çok farklı modelleri bulunmaktadır. Hem günlük hem de abiye olarak kullanımı mümkündür. Ayrıca bu ürün her zevkten insana hitap etmek üzere tasarlanmıştır.

Yazlık Tesettür Tunik Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

Tunik bol kesimli ve uzun boylu olmalıdır. Tesettür tunik kullanımında mevsimler çok önemlidir, çoğu ürün modaya ve mevsime uygun olarak üretilmektedir. Yazın bu tunikler daha ince bir şekilde üretilmektedir. Böylece tunik kullanan kişilerin sıcaktan terlemesi ve bunalması engellenmiş olacaktır. Yazın koyu renklerin yanı sıra daha açık renkler tercih edilmelidir. Yaz aylarında, tunik kullanımında canlı renklerin arttığı görülmüştür. Genellikle yazın, geometrik desenler ve çiçek desenleri öne çıkmaktadır. Ancak çoğu kadın tarafından düz renkler ve düz kıyafetler tercih edilmektedir.

https://www.modaselvim.com/tesettur-giyim

Yazlık Tesettür Tunik Kullanımı Nasıl Olmalı?

Yaz aylarında rahatlığın ön plana çıkmasıyla tunik kullanımında da artış gözlenmektedir. Bu sezon bakıldığında ise canlı renklerin trend olduğu görülmektedir. Daha esnek kumaşlara sahip olan tunikler, bu sezon yaza damgasını vurmakta ve çok satanlar listelerinde yer almaktadır. Oldukça uygun fiyatlarda ve bedenlerde renk renk bulabileceğimiz yazlık tesettür tunik modelleri ile birçok kombin yapılabilmektedir.

Günlük Hayatta Yazlık Tesettür Tunik Kullanımı

Tuniğin içeriği keten ve pamuk bakımından yüksek olmalıdır. Bu hem kişinin terlemesini engelleyecek hem de içerisinde daha rahat hareket etmesini sağlayacaktır. Tayt, pantolon ve etek üzerine kullanılabilmektedir. Daha soft renklerde kullanılması önerilmektedir.

Akşam İçin Yazlık Tesettür Tunik Kullanımı

Genelde siyah renk tunikler akşam davetleri için kurtarıcı olarak görülmektedir. Siyah yerine, lacivert, bordo, haki, hardal, kiremit rengi ve mor renklerinin kullanımında da artış görülmektedir. Akşam kullanımda yazlık tesettür tuniklerin altına dar paça pantolon veya jean pantolon rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Görüntünüze ekstra şıklık katacaktır.

 

Bir cevap yazın