Yazlık Tesettür Tunik Kombinleri

Modaselvim Tunik Düğme Detaylı Tunik 1290SH396 Gül KurusuGünümüzde tekstil sektörü büyük ölçüde ilerleme kaydetmiş olan bir sektördür. Bu sektörün içerisinde yer alan tesettür giyim sektörü de büyük bir öneme sahiptir. Tesettür giyimine ait bütün kıyafet modellerini her alanda bulabilmek mümkündür. Bundan dolayı tesettür giyiminde mevcut bulunan kıyafet çeşitliliği oldukça fazladır. Bahsedilen ürün çeşitliliğinin başında yazlık tesettür tunik gelmektedir.

 

Yazlık Tesettür Tunik Kombinleri

Çok çeşitliliğe sahip olan yazlık tesettür tunik modelleri pek çok şekilden ve renkten meydan gelir. Tuniklerde kullanılan kumaş çeşitleri yazlık olanlara, kışlık olanlara ya da her mevsim kullanılabilen türlere göre değişiklik gösterir. Tesettür tunik modellerinde ön kısmı düğmeli olan tunikler ön plana çıkar. Bu modelin çeşitli renkleri bulunur. Bu renklerden birkaç pembe, mavi, turunu, yeşil ve siyahtır. Bebe yaka adı verilen tesettür tunikler kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilir. Bu tuniğin şekil yapısı diğer tuniklere göre daha farklıdır ve süslü denebilir. Ayrıca fırfır detaylı tesettür tunikleri de hem spor bir tarz olarak hem daha şık bir tarz için kombinlenebilme seçeneğine sahiptir. Kapüşonlu tunikler de günlük hayatta gidilebilecek her yere uygundur. Özellikle spor bir tarza uyum sağlayabilen kapüşonlu tunikler kullanıcılarına rahatlık sağlar.

 

Yazlık Tesettür Tunik Modellerinin Genel Özellikleri

Yazlık tesettür tunikleri, çeşitli özellikleri ve işlevleri bünyesinde barındırır. Bu özelliklerden ilki bu tuniklerin hem spor bir stile hem de şık bir stile göre uyum sağlayabilmesidir. Bir başka özelliği ise tuniklerin istenilen her mevsimde giyilebilme imkânına sahip olmasıdır. Her mevsimde giyilebilen bu tunikler bu sayede kombin yaratma sıkıntısına neden olmaz.

 

Yazlık Tesettür Kıyafetlerinin Kumaş Nitelikleri

Yazlık tesettür kıyafetlerinin kumaş yapısı yaz mevsimine göre özel olmalıdır. Yaz mevsiminin getirmiş olduğu sıcaklıkları minimum düzeye indirecek bir kumaştan yapılması büyük bir önem arz eder. Bu özelliği yerine getirebilen en önemli kumaş türü pamuklu olan kumaşlardır. Bu kumaşlar hava geçirgenliğini yüksek bir biçimde yerine getirerek yazın bunaltıcı sıcaklarının önüne geçmeye yardımcı olur. Bunun dışında ipek kumaşlar ve şile bezinden yapılmış olan kumaşlar da yaz aylarında kullanılmaya uygun olan kumaş çeşitleridir. Bu kumaşlardan üretilen tunikler kullanıcılara konfor sağlar.

Kaliteli Tunikleri Ziyaret Edin : https://www.modaselvim.com/tunik

Bir cevap yazın