Yazlık Tesettür Giyimde Bohem Tarz Oluşturma

Yeni sezonu takip eden pek çok kişi tarzın bulmaya yönelik adımlar atmaktadır. Son zamanların en beğenilen tarzlarından biri olan bohem tarz, tesettür alanında oldukça geniş ürün yelpazesine sahiptir. Soft renkler ve desenli parçalar ile oluşturulan kıyafet parçaları ile birden fazla tesettür kombin yapmak mümkündür. Kombinlerini modaya uygun şekilde hazırlamak isteyen hanımlara yönelik soft mercan renkleri ve desenli volanlı parçalar en uygun ürünlerdir. Bu parçalar ile tesettür kombin oluşturmak hem rahat hem de tarz görünüm sunmaktadır.

Soft Renk Kullanımı İle Bohem Tarz

Soft renk kullanımı ile bohem bir tarz görünümü oluşturmak mümkündür. Özellikle mercan ve yeşil tonları ile hazırlanan kombinler, pek çok kişi için bohem bir görünüm sunmaktadır. Hazırlanan kombinlerde renk uyumu oldukça önemlidir. Hem renk hem de parçaların kendi içlerinde oluşturduğu uyum, modaya uygun görünüm elde edilmesini sağlar. Yeşilin en güzel tonları ile mercan tonlarının birleşimi şeklinde oluşturulan pantolon tunik kombinleri sezonun en eğlenceli tesettür kombinlerinden biridir. Tüm bedenlere uygun renk ve model seçenekleri sitemizde yer almaktadır.

Karışık Desenli Tesettür Giyim Ürünleri

Bohem tarz denilince akla ilk gelen görünüm pek çok farkı rengin bir arada kullanılası ile tasarlanan kıyafetlerdir. Karışık desenleri bulunan tesettür kıyafetler genellikle bohem tarza hitap etmektedir. Gömlek seçimlerinde karışık renk uyumuna özen gösteren kişiler tarzları için en doğru görünümü elde etmektedir. Tesettür kombin oluşturacak kişiler balon kol, üzerinde farklı desen işlemleri bulunan gömlekler ile bol paça jean pantolonları beraber kullanmaktadır. Bu iki görünümün üzerine tafta kumaş şal seçimi bohem tarzı tamamlayacak ürünlerden biridir.

Bohem Tarz İle Yazlık Kombin Oluşturma

Bohem tarz, bu sezonun yaz kombinlerini oluşturmada en yardımcı olan önerilerinden biridir. Bohem tarz oluşturmak isteyen kişiler için yazlık pek çok bohem tunik ve pantolon bulunmaktadır. Sade ve bohem bir görünüm elde etmek isteyen kişiler beyaz renk keten kumaş bol paça pantolonun üzerine tül kumaş mercan renk tunik seçimi yapmaktadır. Bu kombinin altına beyaz renk babet ve aynı renk çanta seçimi yapılarak kombin hazır hale getirilmektedir.

Tesettür kombinlerimizi görmek için sayfamızı https://www.modaselvim.com/kombin-elbise ziyaret edebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın