Yazlık Tesettür Elbiselerde Hangi Modeller Bulunmaktadır ?

Farklı ve şık elbise modelleri arasında her bayanın tarzına uyum sağlayacak parçalar da var. Yaz sezonunda elbiseler büyük konfor sağlamaktadır. Bol kesimli, renkli ve şık elbiseler kolay bir şekilde şık olmayı sağlamaktadır. Her bayan hem hızlı hazırlanmak hem de şık olmak ister. İşte elbise modelleri bu kolaylığı bayanlara sağlamaktadır. Bir birinden özel tasarımlara sahip yazlık tesettür elbise modelleri bu yılda popüler parçalardandır.

Yazlık Tesettür Elbiselerde Hangi Detaylar Öne Çıkıyor?

Yazlık tesettürlü elbise seçeneklerinde bazı detaylar ön plana çıkmaktadır. Özellikle yaka kısmında düğmeler, gömlek yakalar, bağcık detayları kullanılmaktadır. Günlük elbise modellerinde bu çok büyük avantajdır. Sade elbise modelini bile daha şık bir hale getiren bu ayrıntılar son derece şık.

Yaz sezonu için hazırlanan yazlık tesettür elbise modellerinde kumaş seçimi de çok önemlidir. Çünkü terletmeyen ve kaliteli kumaş seçimi yapmak gerekir. Bel kısmında farklı kemer modelleri olan elbiseler de bu yaz sezonunda ön plana çıkmaktadır. Günlük elbise modellerinde klasik kesimler de kullanılmaktadır. Alt tarafı bol kesimli, nakış işlemeli elbise modelleri oldukça şık ve kullanışlıdır.

Yaz Sezonunda Elbiselerde Hangi Renkler Favori?

Yaz sezonun için hazırlanan elbiseler çok farklı seçeneklere sahip olduğu gibi, geniş renk yelpazesi ile sunulmaktadır. Bayanların zevkleri ve tarzları oldukça farklıdır. Bu nedenden ötürü renk seçenekleri de geniş tutulmaktadır. Kahve renk yaz sezonunda bu yıl kullanılan renklerin başındadır.

Yaz sıcağında açık renkler daha çok tercih edilmektedir. Beyaz, krem, açık kahve renkleri ve tonları ön plandadır. Bunun yanı sıra daha canlı renkler de olmazsa olmazlardandır. Tesettür modasında bu yıl yaz sezonunda lila, mor, saks mavisi ve renkli desenler tercih edilmiştir.

Yeni Yaz Elbiselerinde Hangi Modelleri Bulunmaktadır?

Bu sezon için hazırlanan modelleler arasında alt tarafı genişleyen modeller dikkat çekiyor. Düz kesimli, belde kemer detayı bulunan modellerde günlük kombinler için idealdir. Bazı modellerde kemerde şık bir toka da bulunmaktadır. Asimetrik kesimler elbiselere farklı bir hareketlilik katmaktadır. Etek ucu fırfırlı elbise modelleri hem şık hem de çok rahat bir kesime sahiptir.

Moda Selvim ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak ve geniş ürün yelpazemize göz atmak isterseniz https://www.modaselvim.com/tesettur-elbiseler adresine bakabilirsiniz.


Bir cevap yazın