Yazın Hangi Ferace Modelleri Kullanılmalı?

Tesettür modasında bazı parçalar son derece önemlidir. Tesettür modasında en önemli parça, ferace modellerdir. Ferace ürünleri hem çok kullanışlı hem de oldukça pratik. Üstelik her mevsim kullanılabilir.

Yaz Sezonunda Hangi Ferace Modelleri Tercih Edilmeli?

Sıcak yaz aylarında ferace modelleri ince kumaştan olmalıdır. Çünkü bayanlar gün içerisinde kendilerini iyi hissetmeli. Bol kesimli, boydan olan ferace modelleri çeşitli detaylara da sahiptir. Zarif görünümlü, şık ve kullanışlı olan bu parça her bayanın gardırobunda da mevcut olmalı.

Yeni Ferace Modeller Hangileri?

Bu sezonun favori ferace modelleri arasında seçim yapmak zordur. Boydan fermuarlı olan modeller sıkça tercih edilmektedir. Yakası bağcıklı alt etek kısmı geniş olan ferace modelleri birçok bayanın beğendiği tarzdadır. Taş işlemeli ferace seçeneği oldukça şık ve göz kamaştırıcıdır. Pat ve arma detaylı ferace modelleri bu yaz sezonunda seçenekler arasındadır.

Günlük kullanım için uygun olan kot ferace modelleri son derece kalitelidir. İnci işlemeli model ise klasik seçenekleri seven bayanlar için idealdir. Nakış, pul detayları bu sezonda ferace ürünlerinin üzerinde görmek mümkün.

Hangi Kumaşlar Ferace İçin Uygun?

Ferace ürünleri hem kış mevsiminde hem de yazın kullanılabilir. Medine ipeği kumaşı, kot, petek kumaş, örme kumaş gibi seçenekler kullanılmaktadır. Bu kumaşlar kalitelidir. Özellikle yaz sezonunda ince kumaşlar tercih etmek gerekmektedir. Terlemeyi önleyen, özel olarak yaz sezonu için tasarlanan ferace modelleri sunulmaktadır.

Ferace Ürünlerinde Hangi Detaylar Mevcuttur?

Bu sezon için hazırlanan ferace ürünlerinde çeşitlilik oldukça zengindir. Boydan fermuarlı, kemer detaylı ve yaka detaylı ferace seçenekleri mevcuttur. Öte yandan kot kumaştan hazırlanan seçenekler de söz konusu. Taş işlemeli, arma detaylı, pul detaylı ferace modelleri göz kamaştırmaktadır.

Siyah, mavi, gülkurusu, pembe ve pudra renkleri ön planda. Bunun yanı sıra krem rengi, kahve ve indigo renkleri de mevcuttur. Çok sevilen bu renkler her sezon tercih edilebilir. Kış aylarında ferace modeli çok sık tercih edilmektedir. Günümüzde ince kumaştan üretilen ferace modelleri de ön plana çıkmaktadır. Çok sevilen bu parça yılın her mevsiminde tercih edilebilir. Her tarza uyum sağlayacak tasarımlar mevcut bulunmaktadır.

Moda Selvim ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak ve geniş ürün yelpazemize göz atmak isterseniz https://www.modaselvim.com/ferace adresine bakabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın