Vücut Tipinize Göre Giyinme Yöntemleri

 ucuz tesettür giyimTesettür giyimde renklerin uyumu ve vücut yapısına uygun olarak giyinmek oldukça önemlidir. Kişinin kendisini rahat hissedeceği giysileri giymesi, en az giysinin modeli kadar önemlidir. Tekstil ürünleri her ne kadar kaliteli olursa olsun kişinin vücut yapısına uymuyorsa estetik görüntüden uzaklaşır. Bu neden ile her kadının öncelikle vücut yapısına uygun bir şekilde giyinmesi önemlidir.

 

 Kilolu Kadınlar Nasıl Giyinmeli?

 

Kilolu kadınların öncelikle yap tabakasının vücudunun hangi bölgesinde biriktiğine dikkat etmesi gerekir. Fazla kilolar bacak bölgesinde yoğunlaşıyorsa dar paça pantolonlardan uzaklaşmalıdır. Kilo, üst bacakta toplanmışsa havuç kesim veya boru paça pantolonlar kurtarıcı olacaktır. İspanyol paça pantolondan uzak durulmalıdır. İspanyol paçalar üst baldırı sardığı, alta doğru bollaştığı için kişiyi olduğundan daha kilolu gösterecektir. Kadınlar, ucuz tesettür giyim seçenekleri arasından vücutlarına en çok yakışan modelleri bulmalıdır.

 

 Göbekte Yağlanma Varsa

 

Göbek bölgesinde problem olan kadınların vücutlarını saran, dar giysilerden uzak durması esastır. Mümkünde tunik tarzında, vücut hatlarını belli etmeyen giysileri kullanmalıdır. Göbek bölgesinden kilolu, ancak bacakları ince olan kadınlar, vücudunun ince olan bölgelerini ön plana çıkararak yağlanan bölgeyi gizleyebilirler. Kişinin kolları da istediğinden fazla kalınlıktaysa yarasa kol gibi bol kesimli üst giyim ürünlerini tercih etmelidir.

 

 Yelek Her Zaman Kurtarıcıdır

 

Vücudun hangi bölgesi olursa olsun, kapatıcı özelliğiyle her kadının dolabında bulunması gereken yelekler yaz kış giyilebilir. Mevsime uygun kumaşlarda üretilen yelekler, bu anlamda her kadının kurtarıcısıdır. Fiyat bakımından da uygun olan yelekler ucuz tesettür giyim seçeneklerini tercih edenlerin dolabında renk renk, desen desen bulunması gereken bir üst giyim ürünüdür. Kruzaze, belden kuşaklı veya düğmesiz gibi pek çok modele sahip olan yeleklerle her yere gidilebilir. İş yerine, alışverişe, kafeye bile aynı yelekle gitmeniz mümkündür. Kesimi itibarıyla spor şık görünüme sahip olmanızı sağlayan yelekler, aynı zamanda kişinin daha estetik görünmesine yardımcı olur. Birbirinden farklı kumaşlarda üretilebilen yelekleri yaz aylarında pareo olarak bile kullanabilirsiniz.

 

Yeleğin yanı sıra mevsimlik tunikler, hırkalar ve vücut hatlarınızı kapatacak diğer üst giyim ürünleri, vücut hatlarından memnun olmayan kadınların ilk tercihleri arasındadır.

 

Bir cevap yazın