Vintage Tesettür Takım Modelleri Nelerdir?

Eskimeyen moda akımlarından biri olan vintage tekrar geri dönerek tesettür giyim ürünlerinde varlığını hissettirmektedir. Oldukça fazla kişinin tercih ettiği bu ürünlerde daha dokulu kumaşlar kullanılmaktadır. Tesettür takım ürünlerinde dokulu kumaş bu takımların farkını da ortaya çıkartmaktadır.

Sezonun modern parçaları tesettür takım ürünlerinden oluşmaktadır. Dokulu kısa ceketler ve siyah renk pantolon modelleri ikili takımda tercih edilmektedir. Üstelik ceketin kaliteli duruşu ve kumaş yapısı da vintage havasını en iyi şekilde yansıtmaktadır.

Tesettür Takımda Havalı Kombinler Nasıl Hazırlanır?

Tesettür takım ürünlerinde havalı bir çizgi oluşturmak isteyenler vintage ürünlere yönelmektedir. 80’er modasının geri gelmesi ile beraber çok fazla kişi tarzında değişimler yapmaktadır. Birbirinden farklı renk seçeneği ile tasarlanan bu takımlar şahane bir kombin önerisidir. Aynı zamanda ceketlerin salaş kesim olması da tarzı havalı hale getirmektedir.

Kumaş yapılarının üst ve alt parçalarda aynı olması kaliteli duruşu büyük oranda etkilemektedir. Herkes kendisine en çok yakışan renkte takım tercihi yapmaktadır. Sezon boyunca bu ikili takımlar en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır.

Şıklığı İle Öne Çıkan Tesettür Takım Ürünleri Nelerdir?

Şıklığı ile göz kamaştıran tesettür takımlarda bu sezon koyu renk hakimiyetini korumaktadır. Siyah ve lacivert renkleri özellikle tercih edilen ürünlerdir. Aynı zamanda parlak ve yumuşak kumaş dokusu sayesinde herkes dilediği kombini hızlı bir şekilde yapmaktadır.

İkili takım ürünlerinde görsellik en önemli detaylardan biridir. Takım kombinlerinde üçüncü parça seçimi de oldukça önemlidir. Koyu renk ceket ve pantolon modellerinin içine giyilen açık renk gömlek ya da bluz kombini şık hale getirmektedir. Üstelik vatka omuz detayları ve yaka iğnesi ile kombin tamamlamaktadır.

Son Sezon Tesettür Takım Parçaları Nasıl Kombinlenir?

Son sezon tesettür parçalarını kombinlemek isteyenler birbirinden farklı ürüne sitemiz üzerinden ulaşmaktadır. Ürünlerin tamamı 2023 modasını yansıtmaktadır. Görsel şıklığın ön plana çıktığı bu parçalar hem topuklu hem de spor ayakkabılar ile kullanılmaktadır.

Pantolon ceket kombinlerinde şal seçimleri de kumaş yapısına uygun tercih edilmektedir. Her bir parça kombin üzerinde ton sür ton bir etki yaratacak şekilde kullanılmaktadır.

Ürünlerimizi daha detaylı incelemek için ve ürün yelpazemize daha yakından bakmak için https://www.modaselvim.com/kombin-elbise adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın