Uzun Tesettür Kabanlar Neden Tercih Edilmektedir?

Tesettür kabanTesettür kabanların her biri ayrı modellerde üretilmektedir. Değişik desen ve modellerde üretilen tesettür kabanlar her tesettürlü kadınların kişisel zevkine uyum sağlayacak bir şekilde tasarlanmaktadır. Kaban modelleri boy ölçüsü olarak farklılık göstermektedir. Son yıllarda kadınlar tarafından en fazla uzun kaban modelleri tercih edilmektedir. Uzun kaban tercih edilmesinin sebebi ise sağladığı kullanım kolaylığıdır. Uzun kaban modelleri ile kolay kombinler oluşturabilirsiniz. İçerinize dar bluz ve pantolon tercih ederek üzerinize uzun kaban alabilirsiniz. Tesettür kaban modellerinde uzunluk ve beden numaranızdan büyük olması daha rahat hareket olanağı sağladığından en fazla tercih edilen kaban modelleri arasında yerini almaktadır.

 

 Uzun Kaban Giymenin Püf Noktaları Nelerdir?

 

Uzun tesettür kaban modellerini seçerken bazı püf noktalar bulunmaktadır. Uzun kabanları doğru bir şekilde kombinlemek ve kaban modelinin şıklığını korumak için dikkat edilmesi gereken özellikler arasındadır. Tesettür uzun kaban tercihi yaparken boyunuz oldukça önemli bir etken olmaktadır. Boyu kısa olan tesettürlü kadınlar uzun kaban modelini tercih etmemelidir. Bunun sebebi ise uzun kaban modelleri kısa boylu kadınların proporsiyonunu düzgün göstermemektedir. Uzun boylu kadınlar için uzun kabanlar daha şık ve zarif bir görüntü oluşturmaktadır. Fakat özel gün ve özel gecelerde giyinmek için uzun tesettür kaban modeli istiyorsanız kabanın altına topuklu ayakkabı giyerek daha uzun bir görünüm elde edebilirsiniz. Uzun tesettür kaban modelinin boyundan dolayı iç giyim kıyafetler gözükmeyeceğinden rahatlık açısından daha bol kıyafetler tercih edilebilmektedir.

 

 Tesettür Kaban Seçerken Moda Renkler Tercih Edilmemelidir

 

Tesettür kaban tercihi yaparken renk seçimi de oldukça önemlidir. Tesettür kabanlar uzun süre kullanım imkanı sunmaktadır. Kaban alışverişinde daha uzun seneler kullanabilmek için uygun seçimler yapmanız gerekir.Tesettür kaban satın alırken içinde bulunduğunuz sezonun rengi tercih edilmemelidir. Çünkü diğer sezonlarda bu renk kullanıma uygun olmayabilir. Bu sebeple tesettür kaban seçerken tercihinizi sezonun trend renklerinden yapmamanızda yarar var. Tesettür kaban seçimlerinde son olarak doğru bedeni tercih etmeniz gerekir. Tam vücudunuza oturan modeller zaman ile size dar gelebilir. Bu sebeple kendi bedeninizden bir beden büyük alırsanız eğer size daha uzun kullanım sağlayacaktır.

 

Bir cevap yazın