Tuanay Hardal ve Siyah Kombin

Hardal ve siyah uyumunun benim için yeri çok ayrıdır. Siyah bir renk ister hardal ise yanında onu ağırlaştıracak koyu ve sert bir renk ister. Bu yüzden iki rengi ben birbirine çok yakıştırıyorum. Bu iki renk bir aradayken rüküşlükten bahsedilebileceğini düşünmüyorum. Tabii kide doğru modellere sahip parçalar seçilmişse! Eğer resimdeki gibi sert kumaşlı bir etek tercih etmişsek üzerine ince kumaştan bir gömlek seçmeliyiz. Hardal ve siyah bu iki rengi kombinlediysek eğer oluşan görüntü sade ve biraz soluk kalacaktır. Bu solgun ama şık görüntüyü seçtiğimiz eşarp ile renklendirebiliriz. Eşarbın içinde hardal ve siyah bulunurken diğer canlı renklerden de azar azar bulunmuşsa kombinimiz tadından tamamlanmaz.

Peki bu kıyafeti giydiniz, aksesuar olarak ne ile tamamlamanız gerekir? Öncelikle kıyafetinize dışardan bakışta görülebilecek bir kolye kesinlikle tercih etmemeliyiz. Zaten yaka kısmı hareketli bir gömleğimiz var. Bu nedenle boyun kısmını boş bırakıp belki ince bir bileklik takabiliriz ya da gösterişli bir yüzük ile tamamlayabiliriz. Bir de bel kısmı görünen pantolon, etek gibi kıyafetler mutlaka aksesuar olarak kemer takılmalıdır. Çünkü kemer yeri varsa ve boş duruyorsa bu kötü bir görüntü oluşturacaktır. Bu kötü görüntüyü engellemek adına mutlaka bir kemer tercih edebiliriz.

Peki bu kombini nasıl bir kemer ile tamamlayabilirim?

Eğer bunun gibi model olarak hareketli ama renk olarak sade bir kıyafetse ince bir kemer takabiliriz. Bu kemer üzerinde gümüş metal tokası olan bir kemer olabilir. Hem belinizi ortaya çıkarak hem de biraz daha ağır bir görüntü katacaktır.

Hardal ve siyah benim bugün için seçtiğim renkler. Aynı kombinin hardal yerine farklı renkler ile hazırlanmış halini de modaselvim.com‘da bulabilirsiniz. Oluşturduğum kombinin birebir aynısı tüm parçaları ile buradan satın alabilirsiniz. Sayfamızda aynı model gömleğin fuşya, ekru, mor, haki renkleriyle oluşturulmuş kombinlerini bulabilirsiniz.

Parçaları ayrı ayrı satın almak için modaselvim.com‘u ziyaret edip seçtiğiniz parçaları sepete atarak kendi kombininizi kendinizde oluşturabilirsiniz. Ben perşembe günü için hardal ve siyah renklerinden oluşan, rahat eteği ve şık gömleği bulunan ve eşarbıyla renklendirdiğim kombini uygun buldum. Cuma şıklığı için oluşturduğumuz kombinleri takip edin, güne kendinizi şık hissederek başlayın.

Bir cevap yazın