Trençkot Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Bahar aylarında en fazla tercih edilen tesettür giyim ürünleri arasında yer almaktadır. İçi astarlı olan ve su geçirmez bir kumaştan üretilen trençkot bir ceket çeşidi olarak da bilinmektedir. Yapacağınız kombinlerle kış aylarında da trençkot giymeniz mümkün olmaktadır. Kazak ve çizmeyle birlikte yapacağınız bir kombinle trençkot stilini tamamlayabilirsiniz.

Trençkot Nasıl Kombinlenir?

Çok yönlü dış giyim ürünleri arasında yer alan trençkotlar, sıklıkla bahar aylarında kullanılsa bile her mevsim rahatlıkla kullanabileceğiniz parçalar arasında bulunmaktadır. Klasik olarak en fazla tercih edilen trençkot renkleri bej veya siyah olmaktadır.

Dolabınızda bulunan hemen hemen her parçayla rahat bir şekilde kombinleyebilmeniz için tercih edeceğiniz trençkot modeli de oldukça önemlidir. Ancak bordo, mavi, yeşil gibi farklı renklere sahip trençkot modelleri de bulunmaktadır. Pantolon veya etek üzerine sade bir bluz veya bir tunik kullanarak üzerine trençkot alabilirsiniz. Dolabınızda yer alması gereken kurtarıcı parçalar arasında bulunmaktadır.

Etekle Trençkot Kombini Nasıl Yapılır?

Tesettür giyimde trençkot modelleri genel olarak eteklerle birlikte kullanılmaktadır. Etek ve gömlek kombinlerinin şıklığını tamamlayan parçalardan birisi de trençkot olmaktadır. Beline takacağınız bir kemer ile birlikte kombinin tamamlanması mümkün olmaktadır.

Trençkot ve etek kombinleri sizin hem daha zayıf hem de daha uzun görünmenize imkan sağlayacaktır. Birçok farklı parça ile kombinleme imkanı bulabileceğiniz trençkot çeşitlerinin dolabınızda yer alan kurtarıcı parçalar arasına katılacağını söylemekte mümkün olmaktadır. Düz veya topuklu ayakkabılarla kullanabilirsiniz.

Trençkot İçin Beden Nasıl Seçilir?

Trençkot seçerken giyeceğiniz mevsime ve satın alacağınız kumaş türüne göre beden seçimini yapmanız daha doğru olacaktır. Bahar mevsimlerinde tercih edeceğiniz ince kumaşlı bir trençkot için tam bedeninizi alabilirsiniz. Ancak daha kalın kumaşa sahip olan ve kış aylarında giyeceğiniz bir trençkot için bir beden büyük tercih etmeniz rahat kullanmanız için oldukça önemlidir.

Kazakların ve kalın kıyafetlerin üzerine giyeceğiniz için tam bedeninizi almanız durumunda dar gelebilir ve kendinizi trençkot içerisinde rahat hissetmeyebilirsiniz. Trençkot seçerken kol boyunun tam olmasına ve omuzların tam olarak oturmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Bu şekilde kendiniz için en uygun trençkot bedenini seçebilirsiniz.

Tüm ürünlerimizi görmek için https://www.modaselvim.com/trenckot sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın