Trençkot Nedi̇r?

Kadın dış giyim modelleriniz vazgeçilmez ürünlerinden olan, özellikle sonbahar ve bahar mevsiminde birçok kişinin dolabında bulunan trençkotlar modayı yakinen takip eden, stil sahibi olanlar için Manuka dolabında da yerini almaktadır.
Dış giyimde herkesin aklında olan tek türden, tek renk kaban modeli, mont modeli algısı farklı hale gelen moda anlayışı ile tümüyle değişmektedir. Özellikle geçmiş zamanlarda erkek giysisi olarak kabul gören trençkot modelleri, son zamanlarda kadın giyiminin vazgeçilmezi durumundadır.
Trençkotların kadın giyiminde moda olması ile trençkot modelleri de kumaş, desen, yaka ve aksesuar detayları ile süslenip farklı formlara girmiştir. Uzun trençkot modelleri, kısa trençkot modeller, kruvaze yaka, yazlık trençkot ve kışlık trençkot modelleri birçok kişinin dolabında çeşitli renklerden ve modellerden trençkotlarla doludur.
Hafif oluşu ve şıklığı ile moda dünyasında en gözde parçalardandır. Her mevsimde kullanılabilecek niteliklerdendir. Ayak bileğine kadar uzayan trençkotların dışında kısa ve hareketli modeller de yer almaktadır. İş dünyasında özel parçalardan olan trençkotlar, sokak modasında da çeşitli parçalar ile kombinlenmektedir.

Trençkot Modellerinin Özellikleri Nelerdir?

Modadaki en etkili ürünlerden olan trençkotlar kullanıcılara incelik sağlar. Beli büzgülü, içleri kürklü, cepli ve trençkotlar olağanüstü renkleri ile kullanıcıların beğenisine sunulur. Ön kısımdan düğmeli, yan cepleri, üst kısımdan cepli modellerden tercihte bulunarak zarafet ve kombin tamamlanabilir. Trençkotların özellikleri;
Kullanıcılara mevsim kıstı olmaması,
Özel tasarım ürünü olarak rahatlık sağlaması,
Benzersiz renk ve model tercihi sağlaması,
Modanın en son ürünü olarak zarafet sağlaması,
Fermuarlı, kapüşonlu ve cepli seçenekler ile sunulması gibi ayrıcalıklar yer alır. Geniş renk ve model tercihi, astarlı ve astarsız olarak kullanılabilir.

Trend olan Trençkot Çeşitleri Nelerdir?

Trençkot modellerinin çeşitleri şöyledir:
Uzun Trençkotlar: Klasik trençkotlardan uzun olabilecek gibi tasarlanan, genel de bileklere uzanan trençkot modelidir. Bu modeller vücudu çok daha fazla örter ve koruma sunar. Tesettürlü kadınlar uzun trençkotları pantolon ya da kıyafetler ile kombin edebilirler.
Mevsimlik Trençkotlar: Farklı sıcaklık ve hava şartlarına uygun olan malzemelerden üretimi yapılan, farklı mevsimlerde giyim üzerine tasarlanan modellerdir. Trençkotlar çok yönlü olması dışında dört mevsim olarak kullanılabilecek modellerdir.
Süet Trençkot: Benzersiz dokusu ve dayanıklılığı ile tanınan yumuşak ve esnek deri çeşidi olan süetten üretilen trençkotlardır. Trençkotlar şık ve rahat modelleri ile farklı giysiler ile kombin edilebilir.
Tüm ürünlerimizi görmek için https://www.modaselvim.com/trenckot sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın