Tesettürde Dış Giyim Modası Nedir?

Modanın her sezon kendini güncellemesi ile birlikte dış giyim ürünlerinde de farklı modeller sunulmaktadır. Dış giyim ürünler daha çok soğuktan korunmak amaçlı olarak görülse de şıklığın sembollerinden biridir. Bu nedenle dış giyim modası da her geçen gün kendini güncellemektedir.

Yeni sezonda tesettür dış giyim modasında kaşe kabanları bol bol görmekteyiz. Bilinenin aksine siyah ya da koyu renkler yerine bu sezonda canlı ve neon renkler kabanlarda yerini almaktadır. Ayrıca spor kaplar ve kürk detaylı kabanlar sezonun dış giyim modasını oluşturan parçalardır.

En Çok Tercih Edilen Dış Giyim Tesettür Ürünü Hangisidir?

Dış giyimde yüzlerce farklı model ve renk seçenekleri sunulmaktadır. Bazı modeller ise yıllar geçse de modası geçmeyecek en çok tercih edilen ürünler olarak listede yerini alır. Tesettür giyimde dış giyim parçaları arasında en çok tercih edilenler kesinlikle feraceler, kaplar ve kaşe kabanlardır. Her hanımın dolabında yer edinmesi gereken bu parçalar renk ve zevke göre tercih edilebilir.

Kurtarıcı yani kupon parça olarak da adlandırılan bu üç ürün dış giyiminde ana parçalarını oluşturur. Sonbahar aylarının vazgeçilmezi trençkotlar ise bir başka tercih edilirliği yüksek dış giyim ürünüdür. Oldukça şık tarza sahip olan bu ürünler her zevke uygun modelde tasarlanmaktadır. Trençkotların en çok tercih edilmesinin sebebi ise kuşkusuz her parça ile mükemmel uyumu yakalayabilmesidir.

Dış Giyim Tesettür Ürünlerinde Dikkat Çekici Parçalar Hangileridir?

Tesettür dış giyim ürünlerinde her parça kendine has tarzı ile dikkatleri çekmektedir. Ancak tasarım açısından farklı tarza sahip olan ve sezonun trendi olan ürünler bu konuda öne çıkabilmektedir. Yeni sezonda dikkat çekici parçalar arasında iç kısmı leopar desene sahip dış kısmı tek renkten oluşan trençkotlar yer almaktadır. Yine yaka ve kol kısmında kürk kullanımı tercih edilen kabanlar, şıklığı ve zarafeti yansıtırken kendine has havası ile dikkatleri üzerine çekmektedir.

Bu sezonda kürk kabanları da sık sık görmekteyiz. Yumuşacık dokusu ile sizleri sarıp sarmalayacak olan kürk kabanlar, pastel renk tonları ve dokusu ile hem dış giyimin hem de sezonun en dikkat çekici parçaları arasında yerini almaktadır.

Tüm ürünlerimizi görmek için https://www.modaselvim.com/dis-giyim sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın