Tesettür Tunikler Nasıl Kombin Edilir?

Şık ve rahat olan tunik ürünleri oldukça çok tercih edilmektedir. Yeni sezon için tasarlanan tunik ürünlerinde de birçok detay ve farklı kesim görmek mümkün. Tesettürlü bayanların en sevdiği ürünlerden birisidir tunikler. Bu yüzden geniş ürün yelpazesi ile tasarlanıp, sunulmaktadır.

Tesettür Tunikler Nasıl Kombin Edilir?

Bayanlar tesettür tunik modellerini farklı şekillerde kullanabilirler. Tunikler farklı pantolonlarla ve eşofmanlarla rahatlıkla tercih edilebilir. Burada önemli olan nokta renk uyumunu yakalamaktır. Aynı zamanda çizgili tunik ürününü düz bir parça ile tamamlamak önemlidir. Farklı desenlere sahip olan tuniklerin kombin edilmesine de dikkat etmek gerekir.

Karmaşık bir görüntü elde etmemek için detay ve renk uyumuna dikkat etmek gerekir. Hazırlanan ürünler farklı detaylarla tamamlanmaktadır. Bu yüzden bir parça çok hareketli ise onu da sade bir diğer parça ile tamamlamak gerekir. Kombin oluştururken dengeyi sağlamak oldukça önemlidir.

 

Hangi Modeller Şimdi Trend?

Triko tunik ürünleri oldukça popülerdir. Zımba detaylı bu triko tesettür tunik modelinin farklı renk seçenekleri de mevcuttur. Bir diğer parça ise kolları sim geçişli olan tunik modelidir. Oldukça şık duran bu tunik modeli de günlük kullanım için idealdir.

Kahve, oranj, turuncu gibi renk seçenekleri de mevcuttur. Baklava desenli, kolları bol olan tunik modeli de oldukça şık ve rahattır. Özellikle spor bir kombin oluşturmak isteyen bayanlar için bu ürün iyi bir seçim olacaktır.

Düğme detaylı tunik modelleri bu yeni sezonda da ön plana çıkmaktadır. Hem ön kısmında hem de alt kısmında bulunan düğme detayları tunik ürünlerine şıklık katmaktadır. Çiçek desenleri, vintage desenli tunik modelleri çok renkli ve güzel bir görüntü vermektedir. Genç bayanlar özellikle bu tunik ile çok şık ve farklı görünebilir.

Sunulan bu yeni sezon tunik ürünlerinde renk seçenekleri geniş yelpaze ile sunulmuştur. Öte yandan bu ürünlerde ciddi indirim fırsatı da söz konusu. Bütçeyi sarsmadan şık ve güzel görünmek artık mümkündür. %70 varan indirim fırsatı ile yeni ürünler sunulmaktadır. Güzel ve farklı görünmek için ciddi harcamalar yapmaya gerek yok. Her bayan rahatlıkla yeni sezon ürünlerini inceleyebilir, güvenilir bir alışveriş süreci yaşayabilir.

Tüm ürünlerimizi görmek için https://www.modaselvim.com/tunik sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın