Tesettür Tunik Modelleri

Kadınların pantolon ve eteklerin üzerine giyebileceği rahat hareket sunan tesettür tunik her yaştan kişinin keyifle giydiği üründür. Çizgili, desenli, sade, baskılı ve çiçek desenli gibi tasarımlar bulunur. Tunikleri günlük hayatta ya da davetlerde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Tunik modellerinin bir kısmı diz üstünde kalır, bazıları diz altına kadar iner. Tunikler günlük yaşamda, iş ve okulda tercih edilebilir. Asimetrik kesimli olan tasarımlar ile spor bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Kadınlar tarafından tercih edilen tesettür tunik çeşitleriyle birbirinden güzel kombinler hazırlayabilirsiniz. Tunikleri her sezonda giyebilirsiniz. Kış ayları içinde kalın kumaşlarla üretilirken yaz aylarında ince kumaşlar kullanılır. Tunik çeşitlerini en çok pantolon veya eşofmanla beraber giyebilir, etek için ise bazı modelleri tercih edebilirsiniz. Pantolon giymeyi seviyorsanız fakat kalçanızı kapatacak bir üst arıyorsanız tunik en iyi seçim olacaktır. Uzun bir etek boyuna sahip tunikler bedeninizi kusursuz bir şekilde örter. Bol kesimli tunikler ile beraber gün boyu rahat hareket edebilirsiniz.

 

 

Tesettür Tunik Nasıl Kombinlenir?

Tunikler pamuklu kumaşlardan üretilebilir. Bazı tunikler gömlek gibi düğmeli bir tasarım sahiptir. İş hayatında gömlek benzeri tunikler oldukça fazla tercih edilir. Aile ziyaretleri içinde farklı tasarımlarda tunikler tercih edebilirsiniz. Söz ve nişan gibi günlerde pantolon üzerine giyebilirsiniz. Bunun için işlemelerle süslenen modeller size hitap edebilir. Mevsimler tunik seçiminde etkilidir. Soğuk kış aylarında korunmak için kalın kumaşları tercih edebilirsiniz. Bunun için triko tunik modelleri tam uygundur.

Triko modeller kalın yapılarıyla beraber soğuklara karşı güvende tutar ve şıklığınızı tamamlar. Yünlü, ipek ve viskon kumaşlarla üretilen tuniklerle beraber göz alıcı kombinler oluşturabilirsiniz. Girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinize çekmek istiyorsanız şık tasarımlı modelleri giyebilirsiniz. Yaz ayları için ince yapılı tunikleri en doğru seçimdir. Vücudunuzun ince ve hoş görünmesini sağlar.

Şık Tesettür Tunik Kombinleri

Rahat tasarımlarıyla kadınlar tarafından beğeni kazanan tuniklerin kombinlenmesi de kolaydır. Tesettür tunik modelleri seçerken vücut ölçülerinize uygun bir seçim yapmalısınız. Büyük bedenli tuniklerle şık görünmeniz mümkün değildir. Uzun ve desenli tunik altına giyeceğiniz etek veya pantolon düz renkli olmalıdır. Tuniğin renklerinden birisiyle uyumlu olan başörtüsüyle hoş bir kombin oluşturabilirsiniz. Düz renkli tuniklerde aksesuar seçimi yapabilir ve uzun kolyeler takarak şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Moda Selvim ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak ve geniş ürün yelpazemize göz atmak isterseniz https://www.modaselvim.com/tunik adresine bakabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın