Tesettür Triko Tunik Modelleri

Sonbahar ve kış aylarında üst giyim kategorisi içerisinde bir hareketlilik meydana gelmektedir. Son zamanların beğenilen kumaş modellerinden biri olan triko, hanımlar için hem rahatlık hem de kullanım alanı genişliği sunmaktadır. Pek çok kişi tarafından sevilerek tercih edilen triko tunikler, günlük rahat kombin oluşturmak isteyen hanımlar için farklı renk ve model seçenekleri sunmaktadır. Yuvarlak yaka, yarasa kol, sarı ve tarçın renklerinde tasarlanan triko kumaş tesettür triko tunik modelleri, sezonun modasını en iyi yansıtan parçalardan biridir.

Farklı Renk Seçenekleri İle Tesettür Triko Tunikler

Tesettür tunik alışverişi yapmak isteyen hanımlar, farklı renk seçenekleri olan triko modellerine göz atmaktadır. Sonbahar sezonuna uygun parça seçimlerinde bulunmak isteyen hanımlar sonbaharın gözde renklerinden biri olan tarçın ve lacivert renklerini tercih etmektedir. Tarçın ve turuncu renkleri adeta sonbaharın habercisi olan modellerden biridir. Aynı zamanda sarı ve siyah renkleri de eskimeyen renkleri yansıtarak 2020 yılı sonu içerisinde en çok tercih edilen renklerin başında yer almaktadır. Yeni sezon ürünlerine ulaşmak isteyen kişiler sitemizi ziyaret etmektedir.

Siyah Renk Tesettür Triko Tunik Modeli

Siyah renk tesettür triko tunikler, üst giyim kategorisinde en çok tercih edilen modellerden biridir. Triko modeller arasında en beğenilen parçalardan biri tuniklerdir. Düz kesim, siyah renk, kol ucunda düğme bulunan ve üst beden kısmından aşağı doğru inen altın sarısı düğme detaylı tunikler, sezonun beğenilen parçalarından biridir. Modern parça alışverişi yapmak isteyen hanımlar bu triko tuniklere yönelmektedir. Kendi tarzını rahat ve modern parçalar ile yansıtmak isteyen pek çok kişi sezonun modasını yansıtan bu ürünlere göz atmaktadır.

Siyah Renk Tesettür Triko Tunikler İle Kombin Oluşturma

Siyah rengin asil duruşu, yapılan kombinlere de yansımaktadır. Pek çok hanım modern kombin oluştururken bu renk triko tuniklere yönelmektedir. Sezonun moda parçalarından biri olan siyah renk triko tuniklerin altına boru paça siyah renk jean pantolon seçimi yapılmaktadır. Uzun kolye seçimi bu kombini canlandıran detaylardan biridir. Aynı zamanda siyah ceket ya da siyah kaban parçaları da bu kombini tamamlayan uyumlu ve moda ürünlerden biridir.

 

Bir cevap yazın