Tesettür Şıklığı

C.M.N Tesettür giyimde esen modern rüzgarlar özellikle kapalı hanımların her ortamda muhteşem görünmelerini sağlıyor. İs hayatının güçlü hanımları klasik kesim modellerle göz kamaştırırken, günlük hayatta konforları ve sıklıklarından ödün vermiyorlar.

 

Bundan birkaç yıl öncesine kadar abiye modellerin kısıtlı oluşu hanımları zorlarken yeni sezonlarda bu problem ortadan tamamıyla kalkmış. Her renk ve modelden abiye tesettür elbise modelleri bu kış da vitrinleri süslüyor.

 

Peki, tesettür elbise seçerken nelere dikkat etmeliyiz?

 

Kış dönemi tesettür modasında cıvıl cıvıl renkler sizleri bekliyor. İçinizdeki enerjiyi yansıtmak isterseniz pembeler morlar tam size göre. Biraz kilolu hanımlar için ise ufak bir tüyo. Canlı renklerle de ince görünmek mümkün. Sadece ton sür ton giyinmeniz yeterli. Yani aynı rengin tonlarını kıyafet ve aksesuar olarak kullanın. İnce bir kemerle de belinizi ortaya çıkarmayı ihmal etmeyin.

 

Daha klasik renklerden hoşlananlar için ise tesettür elbise açısından bu kışın vazgeçilmezleri arasında siyah kadar gece mavisi de yer alıyor. Bu renkler tercihinizse ayakkabı ya da çantanızı biraz daha canlı bir renkten seçerek ışık saçabilirsiniz. Siyah için kırmızı veya beyaz renk katmaya yetecektir. Gece mavisini ise saks ile ışıklandırarak zarafetinizi taçlandırmalısınız.

 

           Tesettür elbise modellerinde bu sezon geometrik desenler de ön plana çıkmış durumda. Günlük model tercihlerinize geometrik desenlerle enerji katmanız mümkün. İşlemeler de her sezon olduğu gibi bu sezon da pek revaçta. Özellikle dore detaylar şıklığınızı perçinleyecek. Dantel detaylar da zarif görünmek isteyen hanımların favorisi olacak.

 

Aksesuar seçimi

 

Eğer abiye tarzında ve canlı renkte bir tesettür elbise seçtiyseniz eşarbınızın daha sakin bir renkte olmasına özen gösterin. Eğer seçtiğiniz model sade ise desenli bie esarp kullanabilirsiniz. Zarif bir broş ile kıyafetinize ışıltı katabilirsiniz. Ayakkabı ve eşarbınızı yakın tonlarda seçerek uyumu yakalamanız mümkün.

 

Desenli ya da dantelli bir elbise seçtiyseniz eşarp seçiminizde desenden kaçınmalısınız. Eğer seçtiğiniz model boğazlı bir model ise uzun inci kolyelerle göz kamaştırmanız mümkün. Hem uzun kolyeler olduğunuzdan daha ince görünmenizi sağlar. Boynunuza çok yakın takılardan kaçının. Eşarp ile karıştığında göz yoracaktır. Tarzınızı gülümsemenizle tamamlamayı ihmal etmeyin.

 

One comment

  • Fiyati ne kadar aska rengi varmi bedenleri varmi cok guzel elbise bayildim.

Bir cevap yazın