Tesettür Modasının En Çok Tercih Edilenleri Nelerdir?

Tesettür modası 2023 yılında birçok kıyafet seçeneğiyle karşımıza geliyor. Birçok farklı kıyafet türü ve renk seçimiyle tesettürlü kadınlara hitap eden farklı elbiseler bulunuyor. Tunikler başta olmak üzere pardösüler, feraceler gibi kıyafetler tesettür modasının en gösterişlileridir. Kadınlar aynı zamanda renk seçimi de oldukça fazla önem verirler.

Renk seçimi dahilinde kapalı ve açık renkler mevsimsel özelliklere göre tercih ediliyor. Yaz mevsiminde daha çok açık renkler tercih edilirken, kışın kapalı renkler tercih ediliyor. V yaka, bisiklet yaka, boğazlı yaka gibi ürünlerde tesettür modası ürünleridir. Yazın düğünlerin sıklığının artmasıyla beraber abiye modası da kapalı kadınların tercihleridir. Tesettür modasının en çok tercih edilen kalıpları slim-fit ve regular kalıplar olarak karşımıza çıkar.

Tesettürlü Kadınların Şıklığına Şıklık Katan Kıyafetler Nelerdir?

Tesettürlü kadınlara şıklık katacak kıyafetlerin başında elbiseler geliyor. Uzun kollu elbiseler tesettür modası dahilinde sıklıkla tercih ediliyor. Siyah ve lacivert renkler elbise modasının en çok tercih edilenleridir. Elbise ve eşarp uyumluluğuyla mükemmel kombin yakalayan kapalı kadınlara hitap eden birçok kıyafet bulunuyor.

Modern görümünüzü ön plana çıkaracak ve mükemmel bir tarz yakalamanızı sağlayacak feracelerde sıklıkla tercih edilir. Ferace seçiminde kalıp seçimi önemlidir. Kendinize uygun kalıp modası seçerek bedeninize en uygun olanı seçebilirsiniz. Kadınlara şıklık katacak kıyafetlerden birisi de kürk modasıdır. Kış aylarında zarafetinizi gösterecek kürkler tesettür modasının vazgeçilmezlerindedir.

Tesettürlü Kadınlar Moda Dünyasının Hangi Renklerini Tercih Ediyor?

Moda dünyasında renk seçimi kombin seçimiyle doğrudan paraleldir. Tesettürlü bayanların zarafetini artıracak renk seçimleri önemlidir. Yazın bayanlar genellik turuncu, kırmızı, yeşil ve gece mavisiyle, pembe renkleri tercih ederler. Kışın gelmesiyle beraber ise tesettür modasında renkler koyu renklere kayar. Lacivert, kahverengi, siyah, mor en çok tercih edilenler olarak biliniyor.

Tesettür Modasında Kombin Önerileri Nelerdir?

Tesettür modasında kombin yapmak söz konusu olunca farklı kıyafetleri kombin yapmak kolaydır. Spor tarz giyinmek isteyen tesettürlü kadınlar uzun V yaka tişört, kot ceket ve kot pantolon kombinleri yapmayı tercih ederler. Boğazlı kazak ve kot pantolon kombini de kombin önerileri arasından ilk sırada yer alıyor.

En güzel tesettür modası ürünlerine modaselvim.com sitesini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın