Tesettür Modasında En Çok Tercih Edilen Ürünler

kombinYaz dönemi içerisinde günümüzde moda açısından göz önünde bulunan ürünlerden birisi tunikler olmaktadır. Kadınlar tesettür tunik kullanımını tesettür kombin içerisinde her alanda rahatlıkla kullanabilmektedir. Günlük kombinler ve özel davet kombinleri içerisinde yaz dönemi modasında tunikler tercih edilmektedir. Klasik tunikler yakalı ve çizgili modeller olarak en sık kullanılan tesettür kombin ürünleri olmaktadır.

 

Tesettür tuniklerin bel kısmının bol olması pek çok kadın tarafından rahat giyilmesini desteklemektedir. Arkası fermuarlı ve düğme detaylı diğer tunikler yerine salaş tunik modelleri kombinlerde kullanılmaktadır. Tunik modelleri farklı kumaş ve renklerdeki pantolonlar ile de kombinlenebilmektedir. Yaz döneminde kullanılan ince kumaşlardaki tunikler kadınların serin bir şekilde dışarıda kullanım sağlamasını etkilemektedir.

 

 Tesettür Elbise Yaz Modası

 

Elbiseler her alanda farklı kumaş ve renk özellikleri ile kullanılmaktadır. Kadınlar elbiselerin rahat kullanımının yanı sıra kolay kombini için tercih etmektedir. Ayrıca pantolon ya da etek tesettür ürünlerinin aksine elbiseler yaz dönemlerinde ferah bir kombin için en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır.

 

Tesettür elbiselerin 2019 yaz modasında en çok tercih edilen ürün olmasının bir etkisi ise aksesuar kullanımı olmaktadır. Zengin renk ve desenlere sahip elbiseler farklı aksesuarlar ile kolay şekilde kombinlenebilmektedir. Diğer ürünlerin aksine elbise kullanımında aksesuar seçim aralığı genişlemekte ve kadınlara daha rahat kombin yapabilme imkanı sumaktadır.

 

 Tesettür Pantolon Kullanımı

 

Her giyim tarı içerisinde farklı tiplerde pantolon kullanımları mevcut bulunmaktadır. Tesettür giyim içerisinde de 2019 yaz modasında en çok pantolon kombini kadınların seçimleri arasında yer almaktadır. 2019 yaz dönemi içerisinde farklı model, renk ve kesimlerde pantolon üretimi oluşturulmaktadır. Kadınlar salaş tiplerdeki pantolonlar ile farklı ürünleri kombinlerinde kullanabilmektedir.

 

Pantolon kullanımı spor ya da klasik ayrımına göre kombin oluşumu sağlanmalıdır. Spor olan kumaş ve salaş pantolonlar içerisinde kadınlar daha çok tunik ürünleri tercih etmektedir. Klasik giyim alanında ise kadınlar saten gömlek kullanımı ile şık kombin oluşturabilmektedir. Kot pantolon modelleri ise hem saten gömlek hem tunik ile şık bir uyumu yakalayabilmektedir. Çizgili pantolon kullanımı içerisinde ise 2019 yaz modasında dikine çizgili modeller kombin içerisinde daha çok kullanılmaktadır.

 

 

 

Bir cevap yazın