Tesettür Modası ve ModaSelvim

İnternet üzerinden yapılan alışverişlerin hacmi normal yoldan birebir yapılan alışverişleri yakında geçeceğe benziyor. Çünkü gerçekten büyük kolaylıklar sağladı. Bu alanda hali hazırda en büyük handikapı müşterinin güven sorunu oluşturuyor. Aslında bu sorunun tek bir çözümü var. Güvenirliliğini kanıtlamış, site alt yapısını sağlam oluşturmuş, bildik isimler üzerinden alışveriş yaparsanız bir sorun yaşamıyorsunuz. Konunun burasında karşımıza doğal olarak modaselvim.com adresi çıkıyor. 1990’lı yıllardan beri hazır giyim sektöründe çalışan Alim Tekstil 2013 yılında online alışveriş işine de girdi ve ModaSelvim sitesini yarattı. Bir alışveriş platformunda zaten olması gereken kalite, bol çeşit, güven ve kolay kullanım taleplerini tamamen karşılayan site tesettür modası hakkında her zaman gündeme gelen bir konuyu da çözmüş oldu. Bu konu tesettür giyimin, özellikle abiye tesettür çeşitlerinin fiyatlarıydı. Yakın zamana kadar sık sık bahsedilen tesettür giyim çok pahalı sözü artık konuşulmuyor.

 

Fiyatların Uygunluğu

ModaSelvim sitesi içinde göreceğiniz fiyatlar bütün bütçelere uygun olarak hazırlanmıştır. 100 liranın altındaki çeşitler diye rastlanan site kategorisi özellikle esnetilmiş ve fiyat aralığı 19 lira ile 49 lira arasına çekilmiştir. 95 liranın üzerindeki siparişlerde kargo ücretinin alınmaması, kredi kartlarına dokuz taksit imkanı ve sürekli yenilenen indirim kampanyaları ModaSelvim fiyatlarının uygunluğunu desteklemektedir. Ünlü Türk tesettür modası tasarımcılarının kıyafetleri ise ürünler kaliteli ve orijinal mi diye sorulan bir soruyu gündeme bile getirmez. Ayrıca sitemizde yayınlanan blog yazılarını takip edebilir, moda hakkındaki son stil ipuçlarını okuyabilirsiniz. Örneğin bol pantolonlar bol tuniklerle nasıl kombinlenir ya da yaklaşan kış öncesi kalın parça tesettür giyim çeşitleriyle gelen şıklık gibi konular size günümüzün tesettür modası hakkında ön fikir verecektir.

 

Ürünlerin Tek Tek Tanıtımı Yapılmaktadır

Bol ürün çeşidi modaselvim.com adresinin hemen göze çarpan bir başka özelliğidir. Satışa sunulan çeşitler hakkında ayrıntılı bilgiler tek tek belirtilmiştir. Ürün fotoğraflarına yakından bakma özelliği ise size normal mağazada yapılan bir alışveriş hissi vermektedir. Alışverişe saatlerinizi vermeden, yorulmadan sitemizde dolaşabilir, bir öğle tatili sırasında bile tüm ihtiyaçlarınızı alabilirsiniz.

Bir cevap yazın