Tesettür Markalarında Kaçırılmayacak Kampanyalar

 tesettür giyim kampanyaTesettür tarzındaki marka tasarımlar büyük indirimlerle uygun fiyata alıcılarla buluşur. Tesettür kampanyalarını kaçırmamak için sanal mağaza platformunu takip etmek faydalı olacaktır. Çünkü istenilen bedende aranan model tükenmeden alarak fırsatı kaçırmamak gerekir. Sezondaki fiyatının yarısına hatta daha fazlasına satılan ürünlerle ekonomik alışverişler yapılmaktadır. Tek fiyat kampanyaları da cazip fiyatlarla alışveriş severlerin ilgisini çeker.

 

 Tesettür Elbiselerde Büyük Kampanyalar Nasıldır?

 

Sanal mağazalarda yapılan bugüne özel kampanyaları takip ederek elbiseleri yarı yarıya daha ucuza almak mümkündür. Ayrıca kredi kartlarına yapılan taksitlerle kolay ödeme seçenekleri değerlendirilir. Bele kadar düğmeleri olan, aynı düğmelerin manşetlerde de yerini aldığı etek ucu dantelli elbiseler kampanya fiyatlarında oldukça uygundur. Çıkabilen kemere sahip olup, hakim yaka şeklindedir. Yandaki fermuarı sayesinde kolay şekilde giyilmektedir. Büyük kumaşa sahip bu ürün yarı yarıya tesettür giyim kampanya dahilindedir. Her mevsim giyilen kot elbiselerde indirimler caziptir. Pileli kot elbiseler, geniş etekli, kemerli, önde çapraz bağcıklı modeller yüzde ellilere varan indirimlere sahiptir. Sepette yapılan indirimlerle tüm tesettür ihtiyaçları karşılanır.

 

 Abiyelerde Kampanya Avantajı Nasıldır?

 

Bu sezonun trendlerinden olan gold detaylı abiyelerde büyük kış indirimleri vardır. Belinde ve manşetlerinde gold şerit halindeki detaylar abiyeyi gösterişli hale getirmiştir. Ayrıca şifon kumaştan arkasında pelerin tarzı parçası vardır. Düğün, nişan, kına gibi davetlerde tesettür giyim kampanya dahilinde abiye almak isteyenler için en uygun modeldir. Üstelik elli altıya kadar olan bedeniyle herkese hitap eder. Pul payetli abiyelerde de indirim fırsatı vardır.

 

 Klasik Tuniklerde İndirim Fırsatları Nelerdir?

 

Kumaş pantolonun rengine uygun şekilde indirimli tunik alışveriş fırsatları vardır. Desenli olan keten kumaşa sahip tunikler elit kombinler için uygun fiyata alınır. Üzerinde tül detayları olan tuniğin boyu kalça altına kadar gelmektedir. Önünde serpme şekilde renkli çiçek detayları kollarda da yer alır. Bisiklet yaka olup kampanyalı şallarla kombin edilebilir. Ayrıca ikili şekilde olan kombinlerde uygun fiyata gelmektedir. Pantolon fiyatına pantolon ve tunik takım alma imkanı vardır. Tuniği taşlı ve nakışlı olan tunik önü kısa arkası uzun modellerdendir. Klasik giyimi tercih edenler için bu takımın kendi aksesuarları vardır.

Bir cevap yazın