Tesettür Kombinlerde Sezonun Trendleri

 

Tesettürlü kadıların sokak şıklığına sahip olmak için yakından takip ettiği tesettür kombin seçenekleri, sezonun en yeni trendleri ile bir araya geldi be kadınların beğenisine sunuldu. Dünya moda esintilerini taşıyan ve kadıların tarzlarını en iyi şekilde yansıtarak güncel moda unsurlarına sahip olmalarına yardımcı olan kombin seçeneklerindeki yenilikler şöyle:

 

Uzun hırkalarla yapılan kombinler

 

Tesettür kombinlerde yeni sezonda en sık rastladığımız parçaların başında hırkalar geliyor. Etek veya pantolonla oluşturulmuş kombinlerin üzerinde kullanılan uzun hırkalar bu sezon tesettür kombin çeşitlerinde en popüler seçeneklerden birisi. Oluşturulan kombinin renklerinden tamamen farklı renklerde hırkalar kullanarak tesettür şıklığını ve dünya trendlerini aynı anda yansıtabilirsiniz. Uzun hırkalarda düz renkler kullanılabileceği gibi, desenli ve çiçekli desenler de rahatlıkla tercih edilebilir. Geçen yaz aylarından beri oldukça popüler olan çiçek desenlerine hırkalarda yer vermek doğru seçimlerden birisi olacaktır. Asimetrik kesim hırkalar da sezon şıklığında kurtarıcı parçalar arasında bulunuyor ve stil sahibi bir görünüme sizi kolaylıkla ulaştırıyor.

 

Uzun ceketlerle yapılan kombinler

 

Diz hizasına kadar olan uzun ceketler kış sezonunun en çok kullanılan parçalarından birisi. Özellikle dökümlü kumaşlardan olan uzun ceketler kış sezonunda tesettür kombin hazırlarken kurtarıcı parçalardan birisi olacak. Düz renkli ceketler tercih edilebileceği gibi desenli ceketler de tesettür kombinlerde rahatlıkla kullanılabilir. Ceketlerde yapılan renk tercihlerinde ise açık mavi, kırmızı, yeşil gibi renkler seçilebileceği gibi, sonbahar renkleri de kullanılabilir. Çiçek desenli ve işlemeli ceketler de sezonun popülerleri arasında ve tesettür kombinlerde kadınların en çok tercih ettiği seçenekler. Parlak kumaşlarla üretilmiş ceketler de şıklığa ve zarafete bir arada sahip olmanızı sağlıyor.

 

Kombinlerde kadife kullanmak

 

Sezonun yeni yıldızı olan kadifeye tesettür kombinlerde yer vererek sezon şıklığını ortaya çıkartabilirsiniz. Özellikle parlak kadife kumaştan olan ceket, bluz ve diğer ürünleri kombinlerde kullanmak sezon şıklığına sahip olmanızı sağlayacaktır. Kadife ile bir arada kullanılan dantel ise sizi tek parça ile trend bir görünüme kavuşturabilir. Kadife parçaları gece kıyafetlerinin yanı sıra günlük giyimde de rahatlıkla tercih edebilir, kadife ışıltısını sokak modasına taşıyarak güncel moda unsurlarına görüntünüzde yer verebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın