Tesettür Kombinlerde Seçimler Nasıl Yapılmalı?

 

    Tesettür giyimde kadınların yaptığı en büyük hataların başında yanlış ürünleri ve renkleri bir arada kullanmak geliyor. Yanlış yapılan tercihler yüzünden ne yazık ki şık parçalar kendini gösterememekte ve şıklığı gölgeleyen görüntüler oluşturarak sizi geri çekmektedir.

 

           Tesettür kombin seçimlerinde dikkat edilmesi gereken unsurlar ve stil detayları şöyledir:

 

 – Renk uyumları:

 

           Tesettür kombin oluştururken göz önünde bulundurulması gereken ilk konu renk uyumudur. Farklı parçalar bir araya getirilirken sezonun trend renkleri ve renk kombinleri mutlaka göz önüne alınmalıdır. Bu sezon popüler renklere baktığımız zaman Beyaz, yeşil ve bordo seçeneklerinin ön plana çıktığını görüyoruz. Bu renkleri temel renkler ile birlikte kullanabileceğiniz gibi tek renk görünümü şeklinde de tercih edebilirsiniz. Hazır oluşturulmuş tesettür kombinlerinden seçim yapmaksa en risksiz yöntem olarak karşınızda bulunuyor. Trend renkler farklı renkler ve ürünler kombinlerde bir araya getirilerek en mükemmel görünüme kolay bir şekilde sahip olmanıza yardımcı oluyor.

 

 – Ürün detayları:

 

İster etek bluz, ister pantolon tunik kombileri olsun, dikkat etmeniz gereken konulardan birisi de ürünlerin sahip olduğu moda detaylarıdır. Tesettür kombin seçeneklerinde ön plana çıkan detayların başında dantel ve işleme şıklığı bulunmakta. Kombinlerde işleme ve dantel detaylarına yer vererek daha romantik bir görünüme sahip olma imkanınız bulunuyor. Dantel zarafetini kıyafetlerinizde bulundurarak sezonun trend görünümüne de sahip olacaksınız. Kombinlerde karşılaştığımız diğer önemli bir unsur ise asimetrik görünüm. Asimetrik görüntüye sahip tuniklerle sezonun şık görüntüsüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Özellikle farklı renklerin bir arada kullanıldığı asimetrik kesimli kombinler tesettür şıklığına sizi oldukça kolay bir şekilde ulaştıracak.

 

 – Desenler:

 

Tesettür kombinlerinde çiçek detaylara sahip ürünler de bu sezon oldukça trend görünümler arasında bulunuyor. Özellikle pantolon bluz kombinlerinde çiçek desenleri tercih etmek sokak şıklığında ruhunuzun ışıltısını yansıtmanıza yardımcı olacak tercihlerden birisi. Büyük çiçek desenleri ve parlak kumaşların bir araya geldiği kombinleri tercih etmek sadece tesettür şıklığını yansıtmanız ile kalmayacak, aynı zamanda dünya modasını da yakalamanıza yardımcı olacaktır. Çiçek desenlerini aynı zamanda kombinlerde işleme olarak da tercih edebilir ve sezonun iki önemli moda unsuruna aynı anda sahip olabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın