Tesettür Kombinlerde Beyaz Renk Seçimi

tesettür kombinYeni sezonda tesettür giyimde dönüşüm yaşayan muhafazakar bayanların giydiği pantolonlar başrol oynamaya hazırdır. Neredeyse tıpkı bir etek görünümü kazanmaktadır. Bu şekilde bollaşan ve bollaştıkça tesettürlü kadının çekim alanına giren bu bol kesim parçalar tarz ve stil oyunlarıyla ne kadar yenilikçi ve değişik bir tarz olduklarını kanıtlamaktadır. Tesettür pantolonların bağcıklı belleri, püsküllü paçaları bulunabilmektedir. Ayrıca yandan şeritli olanları da mevcuttur. Desenleri veya en sade halleriyle gönülleri çelmektedirler.

 

 Tesettür Kombin Detayları

 

Pantolonlar stiletto tarzı sivri burun ve topuklu bir ayakkabı ile uyum sağlayabilir. Yine bir şal ya da eşarp üzerine takılabilir. Üst kısma pantolon desenli ise açık renklerde sade ve düz renk bir tunik giyilebilir. Sırta ya da omuza atılan bir çanta ile mükemmel bir tesettür kombin oluşturulabilir.

 

 Mükemmel Beyaz Pantolonun Kombini

 

Güneşin kendini gösterdiği şu günlerde mükemmel beyaz pantolonun peşine düşülme vaktidir. Mağazalarda ve online internet sitelerinde sınırsız seçeneklerle kendini gösteren tasarımlardan geniş paça olanlar tercih edilmelidir. Bu tarz pantolonlarda krep kumaşlar tercih edilmelidir. Böylelikle şıklığın dozu diğer parçalara göre ayarlanabilir. Bu parça, gündüzden geceye, toplantılardan davete kadar her yerde çok şık bir tesettür kombin oluşturmada idealdir. Yine ofis yaşantısından şık bir restoranda gidilen akşam yemeğine kadar sizlere eşlik edebilmektedir.

 

 Kombinlerde Hangi Renkler Kullanılmalıdır?

 

Beyaz renk ya da açık renk pantolon kombinlerinde iki değişik stil yakalanabilir. İstenirse siyahla tamamlanıp monokrom bir tarz oluşturulabilir. Fakat diğer renklerle kontrast uyumdan ziyade desen veya çizgilerin tonu tercih edilse daha bir zarif durur. Her renkle uyum sağlayan beyaz kendi gibi beyazlarla beraber krem, gri gibi renklerle de harika bir görünüme bürünmektedir. Kombinlere bir tık renk katmak isteyenler için sezonun trend renklerinden olan lavanta tonları, açık buz mavileri, toz pembeler kullanabilmektedir.

 

Bol kesim pantolonlar kontrast kombinlemek adına yine beyaz krep tunikle birleştirilebilir. Üzerine siyah şık bir yelek ile zincir askılı bir aksesuar takılabilir. Beyaz bir stilletto boyu da hiçbir şekilde kesmemektedir. Rahatça kullanılabilen bir üründür. Son olarak da siyah şifon bir şal ya da eşarp tesettür kombin modellerini en iyi biçimde tamamlamaktadır.

 

 

Bir cevap yazın