Tesettür Kombininde İndirimden Yararlanın

 tesettür giyim indirimKapalı kadınların giyimlerine daha çok dikkat etmeleri ve farklı modeller talep etmeleri sebebiyle tesettür modası doğdu. Kıyafetler, İlkbahar-Yaz ve Sonbahar-Kış kreasyonlarıyla tesettürlü kadınların beğenisine sunuldular.

 

Abiye, tunik, ferace, pantolon ve şal gibi kıyafetlerde 2019 İlkbahar’ında tesettür giyim indirim uygulaması başladı. Tesettür sitelerinde, mağazalarda %80’e varan indirimler vitrinleri ve sayfaları süslemeye başladı. Birbirinden şık ve modern görünümlü bu kıyafetleri uygun fiyatlarla almak mümkündür.

 

 Tesettür Kıyafet Alırken Dikkat Edilecek Hususlar

 

Bu tarz kıyafetleri satın alırken en çok dikkat etmeniz gereken husus size yakışmasıdır. Sadece güzel diye o kıyafeti alırsanız dolabınızı boşuna meşgul edecektir. Onun yerine üstünüzde nasıl durduğuna ve sizin o kıyafeti nasıl taşıyacağınız daha mantıklıdır. Kıyafetleri seçerken vücut hatlarını kapatan bol ve rahat kesimleri seçmeniz daha doğru olacaktır.

 

Dört mevsim giyilebilecek tunik, ferace ve abiye gibi tesettür giyim indirim uygulanan kıyafetleri almanız, istediğiniz zaman giyme avantajı doğuracaktır. Eğer esmer tenliyseniz, daha açık ve soft renkler sizi açacaktır. Zıt renklerle ikili kombin yapmanız ve bunlara uyumlu eşarp eklemeniz kıyafetinizi tamamlayacaktır. Eğer açık renkliyseniz pastel tonlar sizi daha iyi açacaktır.

 

Kıyafet seçerken boyunuzu da hesaba katmanız gerekiyor. Eğer boyunuz 1.60’ın altındaysa şık kesim sade veya dikine çizgili tunikler size yakışacaktır. Altına da boru paça pantolonla kıyafetinizi tamamlayabilirsiniz. Eğer boyunuz uzunsa sizin için harika kesim abiye ve feraceler bulunuyor.

 

 Tesettür Kıyafetleriyle Kombin Yapma

 

Kombinler yapılırken öncelikli olarak, renk, kumaş ve model uyumlarına dikkat edilmelidir. Giyilen kıyafetlerin kumaş yapıları birbirine yakın olmalıdır. Alt ve üst kıyafetlerin renk geçişleri sert olmamalıdır. Canlı renkler üst giyimde, soğuk renkler daha çok alt giyimde tercih edilmelidir. Kombin yaparken kıyafetin giyileceği yer önemlidir.

 

Günlük kombinde rahatlık ve şıklık ön plandayken, davet kombinlerinde durum farklılık gösterir. Düğün, sünnet, nişan, yemek davetlerinde ortama göre kıyafet seçimi gerekir. Davet açık havadaysa tunik ve pantolonla, kapalı ortamdaysa ferace veya abiyeyle katılabilirsiniz. Kombin yaparken; payet işlemeler, fırfır ve plise modasından yararlanabilirsiniz. Kıyafetinizi tamamlayan eşarplar kıyafet renkleriyle uyumlu, yüzünüzü açan tonda olmalıdır.

 

 

Bir cevap yazın