Tesettür Kombinde Yeni Akım

 

Tesettür giyimde kullanılan parçaların birbiri ile uyumu oldukça önemlidir. Birbiri ile uyum sağlamayan parçalar hem gözü yorar hem de kişiye gerçekten de negatif bir enerji ve rahatsızlık hissi verir. Bu anlamda yalnızca kumaş ya da dokuma türü değil desenlerin ve renklerin de birbiri ile uyuşması çok önemlidir. Ayrıca tesettür kombin için kullanılan parçaların da kendi başına ayrı bir ürün olmaları ve bu şekilde değerlendirilmeleri gerekir. Örnek olarak çiçek baskılı yazlık ince bir kumaştan dikilen feracenin nasıl ki kış mevsiminde giyilmesi uygun olmayacak abes duracaksa kürk detayı kullanılarak tasarlanan bir eteğin de yaz mevsiminde kullanımı da o kadar abes olacaktır. Bu sebeple tesettür kombin yapılırken kullanılan parçaların özelliklerine ve uyumlarına dikkat edilmelidir. Bu konuda zevkinize ve moda anlayışınıza güveniyorsanız kendi kombininizi kendiniz yaratabilirsiniz, fakat tüm bu detaylar ile uğraşmak istemiyor ve daha hızlı hareket etmek istiyorsanız da sosyal medya ve internet üzerinde bulunan bazı satış sayfalarından tüyolar ve yardımlar alabilir, tesettür kombin olarak satılan parçaları inceleyip satın alabilirsiniz. Ürünlerin aynı zamanda fiyat bilgisi ve kumaş özelliklerinin de detaylı olarak görülebildiği sitelerde alışverişi gerçekleştirmek de oldukça hızlıdır.

 

Sitelerde Şeffaf Politika Mevcut

 

Sitelerde uygulanan şeffaf politika sayesinde hem ürün güvenliği hem de ödeme güvenliği sağlanır. Ürün güvenliği siz müşterilerin siteden aldıkları ürün ile eve teslimatı yapılan ürünün birebir aynı ürün olması ve dolayısı ile de sitede herhangi bir yanıltıcı ilan bulunmuyor olması demektir. Ödeme güvenliği ise kredi kartı bilgileri siteye verildiğinde dahi banka onayı ve onay sms’i gelmeden ürünün satışının gerçekleşmemesi ve aynı zamanda da bankaya verilen kişisel bilgilerin kimse tarafından ulaşılamaz ve paylaşılamaz olması anlamına gelir. Modaselvim.com internet sitesinde hem ürün güvenirliği hem de ödeme güvenilirliği sağlanmış olup tamamı ile şeffaf bir politika ile ürün satışı yapmaktadırlar.

 

Ürünlerin Teslimatı

 

Satın alınan ürünlerin teslimatı yalnızca verdiğiniz adreslere ve kişilere yapılmakta olup içerisindeki ürünleri göstermeyen opak poşetler ile ürün taşıması yapılmaktadır. Kargo hizmetinin süresine bağlı olarak kısa süre içinde teslimat yapılmaktadır.

 

 

 

Bir cevap yazın