Tesettür Kombin Önerileri Nelerdir?

Birçok bayan tarafından benimsenen tesettür modası geniş ürün yelpazesi ile bu sezon karşımızda. Davette, ofiste ve günlük hayatta istediği gibi bir kombin yaratmak isteyen bayanların yardımına yeni sezon tesettür ürünleri geliyor.

Kombini Nasıl Farklı Kılmak Mümkün?

Standart moda önerilerin dışına çıkmak isteyen birçok bayan var. Tesettür modasında şık olmak için biraz da risk almak gerekir. Bu sezon tesettür giyim ürünlerinde birçok ayrıntı dikkat çekiyor. Sadelikten yana olmasına rağmen değişik ayrıntılara da yer vermek isteyen bayanlar yelek ürünleri inceleyebilir. Sade ve tek renk kombin üzerine farklı bir renk yelek tercih edilebilir.

Cep detayları olan kot yeleğin mürdüm ve mavi seçenekleri vardır. Etek ucu püsküllü olan kap modelleri de sade bir şıklık katacaktır. Her zaman olduğu gibi renkli tunikler, desenli elbiseler d şıklığı yaratacaktır. Sade bir kombin içerisinde bir parçayı öne çıkarmak doğru bir kuraldır.

 

 

Özel Davetlere Nasıl Hazırlanmalı?

Moda sektöründe denge çok önemli bir husustur. Şıklık, bütün güzel parçaları aynı anda kullanmak demek değildir. Şık ve zarif bir gömlek ve altına giyilen bol kesimli bir pantolon davetler için uygundur. Şık detaylarla tamamlanan elbiseler de bugünler için ideal. İşleme gibi ayrıntılar elbiselerde çok hoş duruyor.

Yaka ve kol detayları elbiselere çok yakışıyor. Ayakkabı, eşarp, çanta gibi detaylar giyime uygun olmalıdır. Eğer tercih edilen ürünlerde çok fazla detay bulunuyorsa, çanta, ayakkabı gibi aksesuarlar daha sade seçilmeli. Durum tam tersi de olabilir.

Tesettürlü Bayanlar İş Hayatında Nasıl Giyinmeli?

Çalışma hayatı olan bayanlar için de tesettür ürünleri sunulmaktadır. Klasik çizgilere sahip olan gömlekler ve tunikler kolaylıkla sade bir pantolonla kombin edilebilir. İspanyol paça pantolonlar şık bir bluzla birlikte güzel görünecektir.

Aynı zamanda tesettürlü bayanlar için rahatlık faktörü de önem taşıyor. Dolayısı ile moda sektörü bu anlamda kesimlere ve kumaş seçimine de dikkat ediyor. Kumaşların ince olması ve terletmemesi çok önemlidir.

Mevlana ve kalem kesimli etekler gömlek ve trikolarla birlikte tercih edilebilir Renk ve kumaş uyumuna dikkat edilerek hem rahat hem de çok şık olmak mümkündür.

Moda Selvim ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak ve geniş ürün yelpazemize göz atmak isterseniz https://www.modaselvim.com/ adresine bakabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın