Tesettür Kombin Nasıl Yapılır?

C.M.N Tesettür Kombin yapmanın kolay olduğu gibi bir izlenim olsa da aslında hiç öyle değildir. Doğru parçaları bir araya getirmeniz için özen göstermeniz ve düşünmeniz gerekiyor. Bütün bunları yaparken elbette ki uzun bir süre ve yüklü bir bütçe ayırmanıza rağmen, bir türlü istediğini kombini yapamıyorsanız ortada bir sorun var demektir. Nasıl Doğru Tesettür Kombin yapabilirim diye düşünüyorsanız yazımızın devamını da okumanızı öneririz.

 

Tesettür Kombin Kadın’a Özgü Olmalıdır.

 

Kombin yapmanın ilk ve en önemli kuralı, bu kombini giyecek olan kişinin inancı kültürü ve dünya görüşüdür, Tesettür Kombin bu değer ve düşüncelerimize uygun olmalıdır. Tesettür kültürüne uygun, kişinin inancını yansıtan ve tabii kendisine yakışan bir kombin olmalıdır.

 

Kombininiz Gideceğiniz Yere Uygun Olarak, Bir Gün Önceden Hazır Olmalıdır.

 

Çalışan bir bayansanız, ya da ertesi gün önemli bir davetiniz varsa bir gün önceden kombinin parçalarını mutlaka ayarlamanız gerekir. Sakin kafa ve zaman sorunu yaşamadan yapacağınıza kombinde, renk ve doğru parçaları seçme ihtimaliniz daha yüksek. Sabah kalkıp işe gitmeden ya da davete saatler kala aceleyle yapılacak olan bir kombinin doğru olma ihtimali çok düşüktür, olsa da içinize sinen bir şıklıkta olmayacaktır.

 

Tesettür Kombinini Giyeceğiniz Yer ve Zaman.

 

Doğru Tesettür Kombin yapmanın bir diğer kuralı da yeri ve zamanıdır. Nereye gideceksiniz ve günün hangi saatinde orada olacaksınız. Bu çok önemli bir husustur. Günlük giyim şeklinizle ya da iş yerinizdeki giyinme şeklinizle, sabah kahvaltı davetine giderken ya da akşam yemeğine giderken giyeceğiniz kombin aynı olamaz. Bu sebeple yerin ve zamanın çok önemi vardır.

 

Alışveriş Yaparken Dikkat Edin.

 

Tesettür Kombin yaparken, doğru elbiselerimizin olması şarttır. Bu yüzden alışverişe giderken her beğendiğinizi almayın, bu parça evde neyle kombinleyebilirim düşüncesiyle hareket etmelisiniz. Böylece kombin yaparken uyumlu parçaları bulabileceksiniz. Bir diğer konu da alışveriş yaparken zaman kısıtlamanız olmasın, geniş bir zaman diliminde ve mağazaları geze geze kararınızı verin. Eğer zaman probleminiz vara internet üzerinden alışverişi tavsiye ederiz.

 

Bedeninizi Bilerek Kombin Yapın

 

Bedeninizi bilerek kendinize yakışacak kararlar vermeniz çok önemlidir, vücudunu bilen bir kadın vücudundaki fazla kilolu bölgeleri kapatan bir kadındır, aynı zamanda da vücuduna göre uygun parçaları seçmesini de bilen bir kadındır.

 

Verdiğimiz bilgiler ışığında, Tesettür Kombin yapmak için en doğru adres: http://www.modaselvim.com/ sitemizi incelemeyi sakın unutmayın. 2016 ilkbahar/yaz, abiye, dış giyim, eşofman, baş örtüsü ve indirimdeki ürünlerimizi sakın kaçırmayın.

 

Bir cevap yazın