Tesettür Kombin Hakkında

tesettur-kombinUygun fiyatlarda sitemizde tesettür kombin edeceğiniz kıyafetler sipariş edebilirsiniz. Etek giyen tesettür bayanlar için balık etek bu iki bin on altı yılında çok tercih edilen ve etek seven bayanlar içinde çok satın alınan ve etek seven bayanlar içinde çok satın alınan bir etek modelidir. Sitemizde balık eteğin fiyatı yüz yirmi liradır. Her renkte balık etek sitemizde mevcuttur. Hem de her mağazalarda istediğiniz renkte balık etek bulabileceğinizden kesinlikle emin olabilirsiniz.

Daha çok geçen yıl da olduğu gibi bu yılda fuşya renkte bir balık etek modeli çok şık ve bayanlarında çok sevdiği renklerden de bir tanesidir. Pelun bir ceketli balık etek kombini de yapabilirsiniz. Bu modeldeki bir tesettür kombin de çok şık ve her mekân için de giyebilirsiniz. Özel davetlerde ve özel günlerde de rahatlıkla giyebilirsiniz. Bu ceket modeli de eteklerde daha çok uyum sağlar.

Özelliklede balık eteklerde daha havalı durmaktadır. Kemer eteklerde saten gömlekler ile daha çok uyumu yakalayabilirsiniz. Bu şekilde yine özel günlerinizde ve özel davetlerinizde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hem de bu yıl bayan tesettür için gömlek modellerinde fiyonklu olan modelleri de çıkmıştır. Olgun bayanlar için ise etek ve gömleklerde sitemizde yüz lira ve bu kombin de çok kullanışlı olan bir kombindir.

Sitemizde payet olan kuyruklu etek kombini de stoklarda sınırlıdır. Sitemize girerek payet olan kuyruklu kombinleri sipariş edebilirsiniz. Hem de her renkte pullu modelleri ile bulunmaktadır. Şıkır, şıkır modeli olan bu kombini kaçırmamalısınız. Delikli olan etek modellerde hem içi astarlı olan modeller bu yıl eminim ki her yerde karşılaşmaktasınız.

Çünkü bu yıl bu model çok sevilmekte çok beğenilmekte aynı zaman da yepyeni bir modeldir. Dantel gömlekleri de yine bu yıl çok seçilmektedir. Ayrıca bu dantel gömleklerinde düz, sade ve saten bir etek ile kombin edebilirsiniz. Bu yepyeni modellerin fiyatı da yüz yirmi liradır. Stoklarımızda da sınırlıdır. Tesettür kombini hakkında daha detaylı bir şekilde ve daha da çok bilgi almak isterseniz sitemize girip uğramanız gerekmektedir.

 

 

 

Bir cevap yazın