Tesettür Giyiminde Sıklıkla Tercih Edilen Feraceler

Tesettür giyimi, günümüzde büyük bir alana hitap eden sektörlerden bir tanesidir. Bundan dolayı tesettür giyim sektöründe ürün çeşitliliği oldukça fazladır. Tesettür giyimi ile ilgili olan kişilerin tercih ettiği pek çok model vardır. Bu modellerin tercih edilmesinin en önemli sebebi istenilen her renkte tesettür giyim modellerini bulabilmenin mümkün olmasıdır.

Tesettür Giyiminde En Çok Tercih Edilen Feraceler

Tesettür giyiminde yelpaze oldukça geniş olduğu için her kesime hitap edebilen kıyafetlerin bulunması mümkündür. Tesettür giyiminde en sık tercih edilen ürünlerden bir tanesi de yazlık ferace modelleridir. Feracelere ait özellikle yeni sezonda pek çok ürün mevcuttur. En çok tercih edilen yeni sezon ferace ürünleri kol kısmı nakışlı olan ve önü düğmeli olan ferace modelleridir. Bunun dışında gizli fermuara sahip olan feraceler de bu özelliği dolayısı ile sıklıkla tercih edilen modeller arasındadır. Gizli fermuar sayesinde hem sade bir görünüm ortaya çıkar hem de feracenin bir bütünmüş gibi gözükmesine katkıda bulunur. Ayrıca pul payet detaylı olan feraceler de tasarımsal bir görüntünün oluşmasına katkıda bulunur.

Tesettür Giyiminde Kullanılan Renkler

Tesettür giyiminde çeşitli renler kullanılır. Özellikle yaz aylarında yaza özel olan açık tonlara sahip olan renklerin kullanımı artar. Bu renkler yazlık ferace modellerinin çok daha ön plana çıkmasına katkıda bulunur. Yazlık feracelerde en fazla kullanılan renkler arasında pudra pembesi, mürdüm rengi, mavi, lacivert, lila, petrol mavisi, taba rengi, mor, kahverengi, gri, bordo ve siyah renklerin ağırlıklı olarak kullanıldığı görülür.

Tesettür Giyiminde Kullanılan Feracelerin Kullanım Alanları

Feraceler hem şık bir mekâna giderken kullanılabilen hem de spor tarzı yaratabilmek amacı ile kullanılabilen bir tesettür kıyafet çeşididir. Feraceler daha spor kombinler ile tasarlanmak isteniyorsa bu durumda kot olan feraceler tercih edilebilir. Spor ayakkabısı ve spor bir çanta ile desteklendiğinde spor stile ve günlük hayata uygun olan kombinler gerçekleştirilebilir. Daha şık bir kombinin yaratılabilmesi için ise nakışlı feraceler veya kemerli fırfır detaylı feraceler tercih edilebilir. Bu feracelere uygun şık bir çantanın ve aksesuarların kullanılması ile birlikte özel davetlere şık bir biçimde gidilebilir.

Yazlık ferace modellerimizi görmek için https://www.modaselvim.com/ferace sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın