Tesettür Giyimde Kombinleme

tesettür kombinTesettür giyimde yeni sezonda sıkça gördüğümüz kombin olarak satılan takımlar oldukça ilgi görmekte ve bayanlar tarafından kombinleme sorununa büyük bir çözüm önerisi olarak sunulmaktadır. Daha çok tunik altına pantolon mu yoksa etek mi sorusu ile karşı karşıya kalan bayanlar bu sezonda hem etek hem de pantolon ile kombinlenmiş tunikler bulabilecekler.

 

 Hazır Kombin Tesettür Kıyafetler

 

           Tesettür kombin yaparken en çok dikkat edilen unsur olan renk uyumu hazır kombinler müşteriler için düşünülmüş ve tasarlanmış olarak sunulmaktadır. Renk geçişlerinin birbirini tamamladığı bu kombinler de üst giyim olarak tunikte kullanılan renkler alt giyim olan pantolon y ada etekte de ya tamamen ya da detay olarak mevcut bulunmaktadır. Genellikle kullanılan şerit detayı hazır tesettür kombin ürünlerinde en sık tercih edilen detaydır. Bol paça rahat pantolonlar üzerine bol İspanyol kol tunikler de yine bu sezon vitrinlerde bol bol gördüğümüz kombin modelleri arasında.

 

 Kombin Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Kombinleme de bayanların dikkat etmesi gereken ilk unsur tunik altına tercih edilecek alt giyim türüdür. Bazı tunikler pantolon için üretilirken bazıları ise sadece etek ile kombine uygun biçimde tasarlanmaktadır. Buna dikkat edilerek giyinilmesi bayanları daha şık bir görüntüye ulaştırmaktadır. Bir başka unsur ise şal veya eşarp ile uyum yakalamaktır. Tesettür giyimde başlıca sayabileceğimiz tunik ve şallar renk ve desen yönünden bir ahenk içinde olmalıdır.

 

Aksi taktirde tercih edilen kıyafette bir tür karmaşa ve göz yorucu olarak tabir edilen sorunlar ortaya çıkmaktadır. Bayanların en çok tercih ettiği sade ve düz renk şallar ile kombin yaparken dikkat edilmesi gereken ise tercih edilen tesettür kombin ile birebir renk değil aksine bir ton açık renk tercih edilmesidir. Aynı renk tercihinde kombin boğucu olmaktadır. Veya aynı renk ancak koyu tonun tercih edilmesi de yine kombinde karamsar bir hal almaktadır. Tercih edilen bir tık açık tonlar hem bayanları o gün daha enerjik ve dinamik gösterirken hemde göz yormayan bir kombine ulaşmalarını sağlamaktadır. Aynı şekilde birebir aynı renk tercihinden hoşlanmayanlar için kombin yaparken alt giyimde daha koyu üst giyimde daha açık renk tonları tercih edilebilir.

 

 

Bir cevap yazın