Tesettür Giyimde Kombin Yapmak

 kapKap son zamanlarda ortaya çıkan tesettür giyimde ortaya çıkan bir terimdir diz altında olan ve ince kumaşa sahip olan bir dış giyim ürünüdür. Farklı renklere sahip olabildiği gibi birçok farklı modellere de sahiptir. Tesettür giyim denildiğinde ilk akla gelen ürünlerden bir tanesidir.

 

Uzun modelleri ile kombinlemek

 

Yaz için en uygun olan modellerden, kumaşı ince olanlar ve şifon kumaş modellerdendir. Bazen düz kesim olan veya salaş model olarak karşımıza çıkmaktadır. Şifon kumaşı olan bu dış giyim ürününde siyah havuç pantolonları tercih edebilirsiniz. Bu kombinde siyah rengi tercih ederseniz eğer üzerine beyaz tişört ve onun üzerine de siyah kap tercih etmeniz sizi oldukça güzel gösterecektir. Günlük hayat için oldukça kullanışlı olan bu kombini her zaman tercih edebilirsiniz.

 

Desenli model tercih ederseniz eğer, içersin de kullanacağınız diğer parçaların daha düz renklerde olması ve hareketlerinin az olması gerekir. Desenli modellerin altına bol pantolon etekleri tercih ederseniz bu kombininiz harikalar yaratır. Sizi muhteşem gösterecektir.

 

Yeşil renk ile uyum

 

           Kap modellerinde bu sene haki yeşil tonları oldukça moda olmuştur. Haki rengin beyaz veyahut krem rengi tonlarıyla olan uyumu tartışılmaz en güzellerinden biridir. Ön kısmı salaş olan haki rengi yazlık modeller ile pantolonlarınız ile kombin yapabilirsiniz.

 

Yeşille ilgili son önerilerimizden biri de yeşilin siyah ile olan uyumudur. Siyah rengi zaten asil bir renk olduğu için tüm renkler ile olan uyumu tartışılmaz en güzel kombinlerden biridir. İş ortamında bile günlük hayatta da rahatça kullanacağınız bu kombinleri son moda olan zincir saplı çantalar ile kullanarak kombinleyebilirsiniz. Ya da bu modellerin altına stiletto ayakkabı kullanarak iş ortamına uyum sağlayabilirsiniz.

 

Hareketleri kısıtlamamak için rahat seçimler

 

           Kap son zamanlarda bayanlar tarafından kullanılan daha rahat edebilme amaçlı giyilen dış giyim ürünlerinden biri olmuştur. Havalar fazlasıyla sıcak olduğu zamanlarda hafif kumaş tercih edilirse giyen kişi oldukça rahat edecektir. En güvenilir sitelerden ve uygun fiyatlı alışveriş yapılması gerekir. Bayanlar daima yenilik isterler ve dolaplarını yenilemeye ihtiyaç duyarlar. Bu koşullar göz önüne alınmalıdır.

 

Bir cevap yazın